Ne add a gyermeked

Quoted post

OZS

#51 Én így gondolom

2016-11-06 08:29

S. Gabriella "nagyasszony"!

El a kezekkel a gyermekeimtől!
Majd én tudom, miként szeretném nevelni őket!
Nem kellenek a TI fenyegetőzéseitek! Azt javaslom, először nézzetek körül a saját portátokon, aztán, ha ott nem azt látjátok, hogy loptok, csaltok, hazudtok egész éjjel, meg nappal, akkor tehetsz (tehettek) javaslatokat ebben a témában.
Most ugyanis tőlem nem azt látja a gyermekem, hogy lopok, csalok és hazudok! Tőletek viszont ezt tanulják. Így tehát, mivel rossz példaként szolgáltok, semmi jogotok fenyegetni és megfélemlíteni a gyermekeiket tisztességgel nevelő embereket, akik közül sokan gyárakban több műszakban dolgoznak, és e mellett mindent igyekeznek megadni a gyerekeknek.
Képzeld, azt sem szeretném, ha a gyereknevelésben a Ráhel lenne példa. Ezt hagyjuk meg a „harcos vezérünknek”. Ő nevelje a gyerekeit, ahogy akarja, DE ENGEM HAGYJATOK BÉKÉN!
Tartsátok be a mostani szabályokat (törvényeket), azok lehetőséget adnak a bajban lévő kisgyerekek megsegítésére!
NE AZ ÉN SZÜLŐI JOGAIMAT KORLÁTOZZÁTOK, azért, hogy később fenyegetőzhessetek!
10 évvel ezelőtt szó sem volt arról, hogy te akarsz lenni a „gyermekek megmentője”! Maradj inkább a repülőgép biznisznél az jobban állt neked. Inkább nevezzetek ki szakértőket a gyámhivatalokhoz, és ne az elvtársakat ejtőernyőztessétek oda! A „Járási Párttitkáraitok” pedig végképp ne döntsenek az én gyermekeimről, és meg se próbáljanak ítélkezni felettem. Először saját ügyeiket tegyék rendbe!
Szóval Te, meg az Orbán, meg a Rogán…, neveljétek úgy a gyerekeiteket, ahogyan akarjátok. Az én családom életébe pedig ne akarjatok beledumálni!
Az én gyermekeimnek, én akarom a legjobbat ezt elhihetitek.
Azt is elmagyarázom majd nekik, hogy nem kell helikopterrel menni esküvőre, nem kell egy lánynak arab miniszterekkel tárgyalgatni olajbizniszről, csak azért mert valakinek a vezetékneve Orbán, vagy miniszterelnök apucival foci vb meccsekre utazgatni…
A ti személyeteket pedig, mint rossz példát fogom megemlíteni nekik, és arra kérem őket soha ne legyenek ilyenek, mint TI. Hátrébb az agarakkal Ti „szentéletű” tudjuk kik!
Inkább azzal foglalkozzatok, hogy miért kerül 20000ft-ba egy bárányhimlő oltás, vagy azzal, hogy miért kerül kétszer annyiba egy gyerekgyógyszer, mint pár évvel ezelőtt, vagy akár azzal, hogy miért kell 3-4 hónapot várni egy kisgyermek hasi ultrahangos vizsgálatára… Szóval a dolgotokat végezzétek, bennünket pedig hagyjatok békén!
Azért választottunk benneteket, hogy a mi érdekeinket képviseljétek, és nem azért, hogy parancsokat osztogassatok nekünk!
Ez még nem Törökország, ezt véssétek a fejetekbe!

Válaszok

UMedve

#73 Re: Én így gondolom

2017-01-04 07:32:04

#51: OZS - Én így gondolom 

 Csak ezzel még marad a terror és nem változik semmi, sőt rosszabb lesz