Bucsui út forgalomkorlátozása

Quoted post

Z.

#21 Z.

2016-09-10 11:29

Kedves Hölgyem!Egy kicsit el kellene gondolkodnia a petícióján!A szóban forgó út mellett nagyon sokunknak van földje amit meg kell munkálni illetve le is kell aratni,csakis ezen az útszakaszon tudjuk megközelíteni földjeinket a munkagépekkel,autókkal!Vannak akik a méheiket teszik ide ők is csak erre tudnak jönni!A forgalom kitiltást egy kicsit túlzónak találom,sebesség korlátozás pontosan megfelelne!Nagyon sok embert haragított magára!Ön nem csak ezen a szakaszon tudna edzeni,miért nem megy Gencsapátiból Perenye fele,körülbelül a távolság annyi.A bucsui lakosok évek óta ezt az utat használják!Önöknek mint sportolóknak is be kellene tartaniba kreszt,nem egymás mellett biciklizni és futni,akkor nem lenne sem dudálás és leszorítás!Amit Ön írt esetet az sem szabályos,ha Ön a bal oldalon fut az edző a jobb oldalon halad Ön mellett akkor az érkező autós nem tudja Önt biztonságosan kikerülni mert fent áll a veszélye annak,hogy eléri a jobb oldalon haladó biciklist!Illendőbb lett volna először kompromisszumot keresni az autós társakkal mint indítani egy ilyen eszement folyamatot!A másik pedig az,hogy az autósok fizetik a súlyadót amiből ezeket az utakat felújítják,Önök sportolók mit fizetnek,hogy használhassák ezeket az utakat?Semmit!Az utat folyamatosan karbantartják,letolják a havat,vágják a fűvet,ha ez forgalon elöl elzárt terület lesz akkor nem fognak csinálni semmit,az út minősége romlani fog.Holt időszakban sem használják az utat a sportolni vágyok,gondolok itt az őszi,téli hónapokra!Akkor mi lesz,parlagon kell hagyni ezt az utat?Kérem gondolja végig kommentemet,nem kell szítani a feszültséget!

Válaszok

Bodorkós Horváth Kata

#23

2016-09-10 19:12:00

#21: Z. - Z. 

 

Kedves Hozzászóló !

Természetesen gondoltam a földtulajdonosokra illetve a majorba járó honfitársainkra is. A teljes útzár  alatt a Behajtani Tilos ! kivéve célforgalom! kiegészítő tábla kihelyezésére gondoltam, így már biztosítva lenne azoknak a behajtása, akiknek , de csak is azoknak , akiknek ott dolguk van! Úgy gondolom, hogy amikor öltönyös, nyakkendős Úriemberek autóznak arra, azok nem kapálásból jönnek. 

Nos a forgalomkorlátozást, így szeretném elérni, és, hogy tényleg csak a célforgalom használja az utat arra kell  a többszöri rendőri jelenlét! Ez a biztonságunkat szolgálná illetve az eddig arra autózókét is, hiszen a 89. sz. úton jobb körülmények között tudnának biztonságosan úticéljukhoz elérni.

Meg kellene néznie Önnek a KRESZ-t , mit ír, ajánlom figyelmébe!Egyébként edzőm állandóan a kavicsos padkán kerékpározik, ha rendszeresen jár arra , akkor kellett látnia!

Súlyadóról meg annyit, mi is fizetjük, mert családunkban van autó!

Miért nem Perenye és Gencsapáti között edzem? Mert szombathelyi lakós vagyok! Egyébként a Haladás versenyzője, edzőm is szombathelyi!

Gondolom ez így Önnek /Önöknek is megfelelő lenne illetve a nekünk sportolóknak is. Kérem álljon Ön is mellénk, mindkettőnk biztonsága érdekében. Mi békés egymásmellett létet , úthasználatot, biztonságot szeretnénk.

Köszönöm!

Bodorkós Horváth Kata

#25 Re: Z.

2016-09-10 20:33:36

#21: Z. - Z. 

 Kedves Hozzászóló! Még annyit megjegyeznék, hogy szíveskedjék megnézni hányan írták alá eddig itt a petíciót. A cikkben sem rólam van szó, hanem több sportág sportolóiról illetve azokról, akik szabadidőben itt sétálnak és kerékpároznak, mozognak! Ugyanakkor hol van az leírva, hogy más település lakói nem futhatnak, mozoghatnak ezen az úton! Mellesleg állandó lakcímem, mint már írtam Szombathely, így nem értem mért kellene Gencs-Perenye között edzenem! A két település közti útszakasz pontos távolsága nincs 1 km, tehát itt sem értem Önt. Talán mielőtt hozzá szólt illet volna néhány dolognak utána nézni!

De, hogy ne érje váratlanul, tájékoztatom, hogy a Magyar Közút meghozta döntését, megvizsgálta a most már több mint 200 ember beadványát és úgy határozott, hogy 40 km/h sebességkorlátozást vezet be! Tájékoztatom, hogy most a Rendőrség megkeresése következik, melyben a fokozott rendőri jelenlétet, illetve véletlenszerű sebességmérést kérünk.

Tisztelettel: Kata
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook