Bucsui út forgalomkorlátozása

Bodorkós Horváth Kata

/ #23

2016-09-10 19:12

#21: Z. - Z. 

 

Kedves Hozzászóló !

Természetesen gondoltam a földtulajdonosokra illetve a majorba járó honfitársainkra is. A teljes útzár  alatt a Behajtani Tilos ! kivéve célforgalom! kiegészítő tábla kihelyezésére gondoltam, így már biztosítva lenne azoknak a behajtása, akiknek , de csak is azoknak , akiknek ott dolguk van! Úgy gondolom, hogy amikor öltönyös, nyakkendős Úriemberek autóznak arra, azok nem kapálásból jönnek. 

Nos a forgalomkorlátozást, így szeretném elérni, és, hogy tényleg csak a célforgalom használja az utat arra kell  a többszöri rendőri jelenlét! Ez a biztonságunkat szolgálná illetve az eddig arra autózókét is, hiszen a 89. sz. úton jobb körülmények között tudnának biztonságosan úticéljukhoz elérni.

Meg kellene néznie Önnek a KRESZ-t , mit ír, ajánlom figyelmébe!Egyébként edzőm állandóan a kavicsos padkán kerékpározik, ha rendszeresen jár arra , akkor kellett látnia!

Súlyadóról meg annyit, mi is fizetjük, mert családunkban van autó!

Miért nem Perenye és Gencsapáti között edzem? Mert szombathelyi lakós vagyok! Egyébként a Haladás versenyzője, edzőm is szombathelyi!

Gondolom ez így Önnek /Önöknek is megfelelő lenne illetve a nekünk sportolóknak is. Kérem álljon Ön is mellénk, mindkettőnk biztonsága érdekében. Mi békés egymásmellett létet , úthasználatot, biztonságot szeretnénk.

Köszönöm!