Bucsui út forgalomkorlátozása

Quoted post

Bodorkós Horváth Kata

#25 Re: Z.

2016-09-10 20:33

#21: Z. - Z. 

 Kedves Hozzászóló! Még annyit megjegyeznék, hogy szíveskedjék megnézni hányan írták alá eddig itt a petíciót. A cikkben sem rólam van szó, hanem több sportág sportolóiról illetve azokról, akik szabadidőben itt sétálnak és kerékpároznak, mozognak! Ugyanakkor hol van az leírva, hogy más település lakói nem futhatnak, mozoghatnak ezen az úton! Mellesleg állandó lakcímem, mint már írtam Szombathely, így nem értem mért kellene Gencs-Perenye között edzenem! A két település közti útszakasz pontos távolsága nincs 1 km, tehát itt sem értem Önt. Talán mielőtt hozzá szólt illet volna néhány dolognak utána nézni!

De, hogy ne érje váratlanul, tájékoztatom, hogy a Magyar Közút meghozta döntését, megvizsgálta a most már több mint 200 ember beadványát és úgy határozott, hogy 40 km/h sebességkorlátozást vezet be! Tájékoztatom, hogy most a Rendőrség megkeresése következik, melyben a fokozott rendőri jelenlétet, illetve véletlenszerű sebességmérést kérünk.

Tisztelettel: Kata

Válaszok

Ifj Janzsó László

#29 Re: Re: Z.

2016-09-11 21:18:04

#25: Bodorkós Horváth Kata - Re: Z. 

 Kedves Kata !

 Az Ön által összegyűjtött 200 aláírás 99 %-a nem helybéli (szombathelyiek, budapestiek, körmendiek stb).

A szünösemajorban lakó családokat, a kertészetben és a lovardában dolgozókat, a lovarda vendégeit, a kertészet vásárlóit senki sem kérdezte meg. A mi életünket és megélhetésünket nagyban befolyásolhatja egy forgalomkorlátozás.

A bucsui lakosok többsége tiltakozik.

Minezek ellenére, ill. kellő körültekintés nélkül, Önök mégis keresztülviszik ezt a kezdeményezést. És még büszkék is rá... Szerintem ez inkább szomorú. De legalább sportszerűtlen.

Ifj. Janzsó László

u.i.: az öltönyösök témáját meg végképp nem értem, ha valaki minden különösebb cél nélkül, merő passzióból, vagy csupán az útvonal szépsége miatt autózik arra,- és még netán öltöny is van rajta-, az "istenkáromló " ???