Tiltakozunk az ebadó bevezetése ellen!!!

Quoted post


Vendég

#250

2011-11-16 09:55

Krisztián, NÉZZ EGY KUTYA SZEMÉBE A HALÁLRAITÉLT "HULLÁMBÓL" és Neki mondd, hogy az Ő élete az ára annak, hogy ne legyen több felelőtlenül tartott állat...
A levegőbe vagdalkozni könnyű, de aki ezt meg tudja tenni, az nem ember, nincs szíve, lelke!

És ne reménykedjen senki abban, hogy, ha most legyilkolják az utcára kerülő szerencsétlen állatokat, azzal hipp-hopp megvalósul a felelős állattartás Magyarországon! Ahhoz az állatvédők kitartó nevelő, felvilágosító munkája szükséges, és ezt a munkát csak akkor tudják végezni, ha nem fulladnak bele a bajbajut(tat)ott állatok mentésébe!

...És jajj de jó, mert felmentést kapnak az ivartalanított vagy menhelyről örökbefogadott állatok? Tudod te mennyibe kerül az ivartalanítás? Tudod te hány állatot dobnak utcára a(z ivartalanításnál) sokkal olcsóbb kötelező oltási időszakban?
És tudod te hány menhely van Magyarországon? Tudod te, hány ember ment saját maga állatot, mivel nincs elég menhely és elég menhelyi kapacitás, hogy megmenekülhessenek?! Az Állatvédelmi Törvény módosítását előkészítő minisztériumi tárgyalásokon kezdettől fogva kértünk mentességet az önállóan mentők számára is! Úgy tűnik, meg sem hallották...

Mielőtt vagdalkozol, előbb nézz komolyan utána annak, amiről beszélsz!

Köszönöm, ha megteszed!
Pásztor Zsuzsa

Válaszok

Schlachtovszki Krisztián

#287 Re:

2011-11-16 21:33:28

#250: -

Kedves Zsuzsa,
Nem vagdalkoztam, egyszerűen a napi állatmentés teljes ismeretében írtam tényeket.

Azért csak a hecc kedvéért megkérdezném, Te vagy az a Pásztor Zsuzsa - állatmentő -, aki egyetlen személyként ki vagy tiltva az Illatosról?

Igen, tisztában vagyok az általad feltett kérdésekkel. De megköszönöm a kioktatást.

És itt következik az, hogy mentett kutyám van: Nyafi (elég sokan ismerik a történetét), gondolom, Te is; ha mégsem, itt: http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=elveszettkutyak&id=1186856221 megtalálod.