Tiltakozás a védőnői méhnyakszűrés ellen

Quoted post

Valaky

#205

2016-06-29 05:38

Bár felháborít, amilyen diszkriminatív intézkedéseket tesznek a béremelés kapcsán a védőnőkkel, azt az "összemosott" tüntetést mégsem támogatom.
Mégpedig azért, mert nem tetszik, hogy ezzel azt a jelenlegi ellenzéket segítik, akiknek bár szintén lett volna módjuk tenni az egészségügyért, a védőnőkért, ők még ennyit sem tettek, sőt a töredékét sem. Most azért - még ha nem is eleget - de elindult valami (talán), bár minket ez nem annyira jól érint.
Kik is zárattak be egy csomó kórházat (többek közt a Lipótot, Szabolcs utcát, stb....)  ?!
Mert bizony nem tettek semmit értünk, de most belekapaszkodnak ezekbe a demonstrációkba, sőt meggyőződésem, hogy ezek mögött igen keményen ott vannak ők is.
A védőnők közt is vannak olyanok, akik (bár mostanában már nem nyíltan), de nagyon aktívan ott vannak pl. a körül a Bokros Lajos körül, akire én igencsak negatívan emlékszem, mikor a kedvezményes lakáshitelünkből hirtelen piaci kamatozású lett hála neki, és a csomagja elhíresült. (No nem az a csomagja!  :-D  ) Hogy a többi pártocskát ne soroljam.

Igen, felháborító ez a védőnőket érő diszkrimináció, szánalmas az a béremelés, alapbér, stb... amit ide szánnak, mégsem akarok a többieknek segíteni ezzel.

És tegyétek szívetekre a kezeteket. Nagyon sok olyan kolléganő van a védőnők közt, aki nem jár ki látogatni, trehányul végzi a munkáját, stb...
És bizony, ezeket előbb észreveszik és ez alapján ítélik meg a védőnőket. Tudom helyben is. Olyan családokhoz sem járt ki kolléganő, aki igencsak tudja vinni a rossz hírünket. És ez bizony megesik nagyon sok helyen.

Rendet téne tenni magunk közt is először, hogy ne lehessen visszamutogatni. Akkor talán könnyebb lenne mást is elérni.

Válaszok


Vendég

#209 Re:

2016-06-29 21:04:33

#205: Valaky -  

 Ezek teljesen logikátlan, ROSSZ érvelések "kolléganő" ! Az  aláírásgyűjtés pedig egészen másról szól! Kérem, elolvasni az első oldalt, köszönöm!