Zemplén Help Alapítvány - tiltakozás

Quoted post


Vendég

#37

2016-06-19 22:24

EMBEREK! mANIPULÁLNAK BENNETEKET HORROR-KÉPEKKEL A hANGYA ÉS A lELENC!  Miért tudták ezt a kutyát lefényképezni? mert  befogadták, etették és orvoshoz akarták vinni.
Hol lett beteg a kutya? A volt gazdájánál, aki kidobta és kóborolnia kellett.  Senki nem tudja bizonyítani, hogy a telepen betegedett volna meg!
Szégyen, ahogy az állatvédők marják egymást! Mindezt azért, hogy megszerezzék a piacot az állatkereskedők!!
 

Válaszok


Vendég

#43 Re:

2016-06-20 05:32:04

#37: -  

 A jelek szerint Te sem ismered amiről beszélsz. De akkor minek teszed? Nem baj, ha az ember nem tud egy helyzetben jót tenni, de akkor helyette ártani viszont bűn. Volt szerencsém látni jónéhány menhelyet, amelyet segítenek,  hogy tudjam: ez esetben sincs okom kételkedni az állitásaikban. Inkább állj oda melléjük akik szerinted épp újraosztják az egyébként önkéntességen (hogy értsd: ingyenesen, szabadidőből, néha saját eröforrásaikat áldozva, ha az alapítvány forrásai már kevesek) alapuló segítők piacát. Az helyett, hogy itt becsmérled, amit nem is ismersz inkább tégy valami igazán hasznosat!


Vendég

#62 Re: Ki manipulál kit?

2016-06-20 10:27:44

#37: -  

 Szerintem nem manipulálnak bennünket, én meghallgattam a vezetőtől kért és kapott interjut, 2 perc alatt 3 ellentmondást vettem észre a szavaiban, amely megerősített abban, hogy a  hangya közösség és a többi állatvédő által leírtak sajnos nagyon is valóságosak. A video pedig mindent elmondott, még akkor is elborzasztott volna, ha úgy nézem, hogy nem tudom, hol készült. Manipulálni pedig a telepvető és slepje próbálja a közösséget. Ha valaki nem tudja ellátni a vállalt feladatát, mondjon le arról. Ja, de a pénz, ami innen bejön, biztos nagyon kell a képviselői fizetése mellé, meg a máshonna bejött pénzek mellé. :(