Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6657 Re: Re: Re: Re:

2016-06-04 10:00

#6656: - Re: Re: Re:  

De, az lett volna a tisztességes, és az lett volna a normális, ha mindenki részletes elszámolást kap. Én kértem ilyet, de csak egy formális, semmit mondó részletezést kaptam, mint a többiek. 

Persze, mi a bajunk ezzel az elszámolással, mikor maga a kárrendezés se nem tisztességes, se nem normális, sőt még fejünkre olvassák a felelőtlen befektetői magatartást is, miközben maga az állam is elkövette ezt a "vétséget". 

Lehet, hogy én is visszakapok még valamennyit, de ez nem változtat azon, hogy oda a családi megtakarításunk több, mint fele. Sebaj, az fontos, hogy az MNB újabb festményeket és kastélyokat tudjon venni, a nemzet javára. A meglopott állampolgárok pedig nem tartoznak ebbe a körbe!

Válaszok


Vendég

#6658 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-04 10:43:01

#6657: - Re: Re: Re: Re:  

 Sőt, mondjuk azt, hogy a 11% levonás a 3 millió fölött is csak azért kellett, hogy "tudatos befektetőkké formáljanak" bennünket. Véletlenül sem azért, hogy ott is megtakarítsanak 11%-ot, persze amit nem kell kifizetni... :) S mindezek után a takarékszövetkezetekben ÉRTETLENÜL állnak a dologhoz, hogy 10 Q károsultból 9 KIVESZI KP-ban a pénzét, s nem fekteti be "csodálatos magyar állampapírokba" (2-3% éves hozamra, ami ha hosszú lejáratú papír, akkor 2% tőkeértékveszteséggel vehető ki, azaz közel 1 év hozama újra menne a levesbe ha menet közben kivenné az ember...) Akkor marad a hasi tasi, meg irány az osztrák bankok, jó lesz nekik a pénz, itt meg hitelezzen hülyeségekre nekik az, aki jól szállt ki a Q ügyből...

A tavalyi első kárrendezés sem volt hibátlan, amikor a BEVA a valós/fiktív mókával kivett majd 1 milliót a zsebünkből, aztán a 300 Ft/Euróval kifizetett 20e Eurós kártalanítás is "több mint érdekes" - azóta sem volt még a habokban sem olyan erős a Ft mint azokban a napokban - minő "véletlen", de aztán a a június végi Varga bejelentés az AB-i beadványról na az betett... idegőrlő fél év után bukta a törvény. A második törvény kiemelt újabb 7.5 milliót a zsebünkből, ja és megfosztott ELVBEN mindennemű további jogi lehetőségtől, na most itt állunk. A társadalom meg azt hiszi, mindent megkaptunk hozamostul, "extramagas" hozamokkal (amikor beléptem a Q-ba 1 %-kal volt magasabb a hozam mint a PEMÁK magyar állampapíron, ennyit az "extra magas hozamról"...) mit panaszkodunk... 32 millióból a végén nem kaptam vissza 24-et sem - ráadásul 2014-től (hisz az utolsó évi hozamok nem lettek elszámolva, mivel a csőd a fordulónap előtt következett be...) 2016-ig egy petákot nem termelt a 32 (24) millióm, mert még most is az utolsó napon lehetett menni a pénzért, sőt mondom a takarékban fel voltak háborodva, hogy kivesszük a pénzt KP-ban... 26.5 millió befektetésből 24.5 jött vissza kb, ez a 26.5 ezek szerint 2012-óta mintha a fiókban hevert volna, s közben "elpárolgott" még 2 millió is. Ennyit a magyar befektetésekről.

Az MNB meg szót sem érdemel. Az az ország, ahol mindenre és mindenkire van pénz, csak 32e ember eltűnt befektetéseinek pótlására/kártalanítására - akár állampapír vagy bárminemű HOSSZÚ lejáratú megoldással - nincs, viszont a társadalom sz.rik mindenre, - amig nem őt magát lopják meg addig legalábbis -, az simán megérdemelné hogy eltűnjön a föld szinéről... volt már itt károsult társam, aki megmondta a tutit, egyszer BIZTOS lesz rend ebben az országban, DE akkor ezt már nem Magyarországnak fogják hívni... remélem még megérem azt az időt. Ja hab a tortán, meg sem próbálják megtalálni, hogy hova tűnt a pénz, ki tüntetette el (egymaga Tarsoly az elég nevetséges...) no meg ha onnan vissza lehetne lapátolni, talán lehetne normális kárrendezés is. Persze ha már a Mátra Hotelnél, az ETO parknál is összegyűltek a haveri dögkeselyűk a potya ÓCSÓ koncra, no akkor el lehet képzelni, hogy mekkora erőfeszítést fognak tenni a pénz felkutatására, főleg hogy nagyjából sejthetjük, hogy hol is a pénz - NÁLUK.