Tiltakozunk az UNICEF Gyűlöletkampánya ellen

Quoted post


Vendég

#3

2016-05-06 08:29

Akinek nem inge, ne vegye magára, ilyen egyszerű! Amelyik gyereknek pedig vadállat az apja, legalább fel meri hívni a dologra a figyelmet. 

A gyerekkel pedig el lehet beszélgetni róla, főleg azért, ha ilyen kislány van a környezetében, akkor legalább szóljon a normális felnőtteknek.

Évente Magyarországon is több ezer kislány és kisfiú életét teszik tönkre apák/mostohaapák/családi barátok/szomszédbácsik/tanárok! Nem kell ezt tabuként kezelni!

Egyszerűen a normális apák/mostoha apák beszélgessenek el a lányukkal, hívják fel a figyelmet arra, hogy vannak ilyen rossz szándékú férfiak, ha valamelyik barátjuktól, barátnőjüktől ilyenről hallanak, azonnal szóljanak és ha más akár ismerős, vagy rokon, vagy idegen férfi, nagyobb fiú tolakodó velük szemben, azonnal mondjanak nemet és szóljanak a saját szüleiknek.

Válaszok


Vendég

#4 Re:

2016-05-06 09:03:45

#3: -  

Pontosan ez az a hozzáállás ami ferdít és hamis. Mert ne feledkezzünk meg a bántalmazó anyákról sem, főleg, mert a gyerekbántalmazásokból, sőt gyilkosságokból ők veszik ki a nagyobbik részt.

Nincs értelme a valóságot tagadóan hozzáálni a kérdéshez, mert abból a valóságnak megfelelő megoldás se születhet.

Az erőszakok, a bántalmazások ellen kell fellépni, függetlenül attól, hogy azt ki és milyen nemű személy követi el.

Zsé

#5 Re:

2016-05-06 09:10:30

#3: -  

 Nem is keltene mindez felháborodást, ha szülőről, felnőttről szólna mindez. Igy viszont, az Apák nyílvános diszkriminációja valósul meg. Gyerekekben keltik, -nyílvánosan- azt az érzést, hogy apától van félni valójuk. Mit is szólnának a Nők, ha hasonlóval találkoznának? Mondjuk sebtapasszal, azzal a szöveggel, hogy "Ne bánts Anya", Vagy a vállások utáni, kapcsolat korlátozás elleni tapaszok kerülnének forgalomba,azzal a szöveggel, hogy " Ne tegyél tönkre,Apát is szeretem,úgy mint téged anya " 

Mi is történne? Szétszedné a feminista, kapcsolatkorlátozó némberek hada azt,aki ilyet merészelne tenni. Pedig valósa probléma országszerte. Viszont irányított ellennevelés lenne, ugyanúgy, mint ez a kampány. A gyermek lelki sérüléséhez vezetne,hisz az a szegény gyermek még nem tudja eldönteni miért....csak kap egy fél információt,ezáltal veszélyeztetik vele az egészséges lelki fejlődését.