Tiltakozunk az UNICEF Gyűlöletkampánya ellen

Quoted post

Zsé

#5 Re:

2016-05-06 09:10

#3: -  

 Nem is keltene mindez felháborodást, ha szülőről, felnőttről szólna mindez. Igy viszont, az Apák nyílvános diszkriminációja valósul meg. Gyerekekben keltik, -nyílvánosan- azt az érzést, hogy apától van félni valójuk. Mit is szólnának a Nők, ha hasonlóval találkoznának? Mondjuk sebtapasszal, azzal a szöveggel, hogy "Ne bánts Anya", Vagy a vállások utáni, kapcsolat korlátozás elleni tapaszok kerülnének forgalomba,azzal a szöveggel, hogy " Ne tegyél tönkre,Apát is szeretem,úgy mint téged anya " 

Mi is történne? Szétszedné a feminista, kapcsolatkorlátozó némberek hada azt,aki ilyet merészelne tenni. Pedig valósa probléma országszerte. Viszont irányított ellennevelés lenne, ugyanúgy, mint ez a kampány. A gyermek lelki sérüléséhez vezetne,hisz az a szegény gyermek még nem tudja eldönteni miért....csak kap egy fél információt,ezáltal veszélyeztetik vele az egészséges lelki fejlődését. 

Válaszok


Vendég

#7 Re: Re:

2016-05-06 10:25:20

#5: Zsé - Re:  

 A válásnál nem ok nélkül korlátozzák az apát a láthatásban az esetek túlnyomó többségében. Egyébiránt meg nem kell tv-t nézni a gyereknek, ha még nem érti a lényeget és az interneten sem kell bóklásznia szülői felügyelet nélkül, aztán nem találkozik ezzel a kampánnyal!