Tiltakozunk az UNICEF Gyűlöletkampánya ellen

T. Géza
Vendég

#1

2016-05-05 12:32

azért írtam alá a petíciót, mert a kampánnyal gyermekjogokat sérthettek meg, valamint gyermekeket bántalmaztak. Az önkényes behatolás a gyerekek tudatalattijába megteremti a manipuláció illetve a szülői elidegenítés, valamint a férfiak/apák társadalmi megítélés csökkenésének valamennyi feltételeit. A kampány család és gyermek ellenes. Egy gyermeknek a biztonság érzetét a szülőjével való kapcsolata alapozza meg, amit most apák irányából igyekeznek meggátolni. Gondolom saját gyermekeiknek nem vetítették le mindezt spontán, felkészítés nélkül.

Az én álláspontom az, hogy az UNICEF magyar vezetősége mondjon le.


Vendég

#2

2016-05-05 19:46

Mérgezi az ártatlan apák és lányaik kapcsolatát, sértő az ártatlan apákra nézve, és szakszerűtlen az UNICEF Hungary részéről abban is, hogy nem a felismerésre és segítségre helyezi a hangsúlyt.

Vendég

#3

2016-05-06 08:29

Akinek nem inge, ne vegye magára, ilyen egyszerű! Amelyik gyereknek pedig vadállat az apja, legalább fel meri hívni a dologra a figyelmet. 

A gyerekkel pedig el lehet beszélgetni róla, főleg azért, ha ilyen kislány van a környezetében, akkor legalább szóljon a normális felnőtteknek.

Évente Magyarországon is több ezer kislány és kisfiú életét teszik tönkre apák/mostohaapák/családi barátok/szomszédbácsik/tanárok! Nem kell ezt tabuként kezelni!

Egyszerűen a normális apák/mostoha apák beszélgessenek el a lányukkal, hívják fel a figyelmet arra, hogy vannak ilyen rossz szándékú férfiak, ha valamelyik barátjuktól, barátnőjüktől ilyenről hallanak, azonnal szóljanak és ha más akár ismerős, vagy rokon, vagy idegen férfi, nagyobb fiú tolakodó velük szemben, azonnal mondjanak nemet és szóljanak a saját szüleiknek.


Vendég

#4 Re:

2016-05-06 09:03

#3: -  

Pontosan ez az a hozzáállás ami ferdít és hamis. Mert ne feledkezzünk meg a bántalmazó anyákról sem, főleg, mert a gyerekbántalmazásokból, sőt gyilkosságokból ők veszik ki a nagyobbik részt.

Nincs értelme a valóságot tagadóan hozzáálni a kérdéshez, mert abból a valóságnak megfelelő megoldás se születhet.

Az erőszakok, a bántalmazások ellen kell fellépni, függetlenül attól, hogy azt ki és milyen nemű személy követi el.

Zsé

#5 Re:

2016-05-06 09:10

#3: -  

 Nem is keltene mindez felháborodást, ha szülőről, felnőttről szólna mindez. Igy viszont, az Apák nyílvános diszkriminációja valósul meg. Gyerekekben keltik, -nyílvánosan- azt az érzést, hogy apától van félni valójuk. Mit is szólnának a Nők, ha hasonlóval találkoznának? Mondjuk sebtapasszal, azzal a szöveggel, hogy "Ne bánts Anya", Vagy a vállások utáni, kapcsolat korlátozás elleni tapaszok kerülnének forgalomba,azzal a szöveggel, hogy " Ne tegyél tönkre,Apát is szeretem,úgy mint téged anya " 

Mi is történne? Szétszedné a feminista, kapcsolatkorlátozó némberek hada azt,aki ilyet merészelne tenni. Pedig valósa probléma országszerte. Viszont irányított ellennevelés lenne, ugyanúgy, mint ez a kampány. A gyermek lelki sérüléséhez vezetne,hisz az a szegény gyermek még nem tudja eldönteni miért....csak kap egy fél információt,ezáltal veszélyeztetik vele az egészséges lelki fejlődését. 


Vendég

#6 Re: Re:

2016-05-06 10:21

#4: - Re:  Mert ne feledkezzünk meg a bántalmazó anyákról sem, főleg, mert a gyerekbántalmazásokból, sőt gyilkosságokból ők veszik ki a nagyobbik részt.

 Mutass már te ostoba olyan anyát, aki szexuálisan molesztálta volna a gyermekét! A gyermekeket szexuálisan bántalmazók 99.9 %-a férfi, ha tetszik, ha nem! EZ A VALÓSÁG ÉS FELESLEGES TAGADNI!!!


Vendég

#7 Re: Re:

2016-05-06 10:25

#5: Zsé - Re:  

 A válásnál nem ok nélkül korlátozzák az apát a láthatásban az esetek túlnyomó többségében. Egyébiránt meg nem kell tv-t nézni a gyereknek, ha még nem érti a lényeget és az interneten sem kell bóklásznia szülői felügyelet nélkül, aztán nem találkozik ezzel a kampánnyal!

molesztálás áldozata

#8 Re: Re:

2016-05-06 10:27

#4: - Re:   Pontosan ez az a hozzáállás ami ferdít és hamis. Mert ne feledkezzünk meg a bántalmazó anyákról sem, főleg, mert a gyerekbántalmazásokból, sőt gyilkosságokból ők veszik ki a nagyobbik részt.

 Nem szakad rád az ég ekkora hazugságtól?! Az anyák nem szokták természetellenesen molesztálni a gyermekeiket! Ellenben nagyon sok férfi a saját vérszerinti gyermekét molesztálja. 

 

 


Vendég

#9 Re: Re: Re:

2016-05-06 10:28

#8: molesztálás áldozata - Re: Re:  

 Részegen sem a nők szokták ütni-verni a társukat és a gyerekeket... 

 


Vendég

#10

2016-05-06 11:47

Mivel tul sok gyermek,bántalmazás alatt van.És sokan létminimum alatt élnek,ki látástalan helyzetben.Állás keresőként,meg más körülményeknek ki vannak téve ember társaim is.Ezért bizok magukban,és más emberekben,hogy eredményesen fog végződni ha tőbben aláírjuk,hozzáállásunkal.

Vendég

#11 Re: Re: Re:

2016-05-06 11:53

#6: - Re: Re:  

Kiemelsz az erőszakok közül külön véve egyetlen szegmenst, amivel el akarod fedni az anyák igen elterjed egyéb erőszak formáit a verbális bántalmazástól a fizikain át a gyilkosságig és habzó szájjal ostobázol, mint az általában agresszíven örjöngő feministák, a végén még - a nagybetűkkel - még ordítasz is.

Na hát ez az a hozzáállást, amit egyszer s mindenkorra, végérvényesen ki kell fertőtleníteni a társadalomból!


Vendég

#12 Re: Re: Re: Re:

2016-05-06 11:55

#9: - Re: Re: Re:  

  "Részegen sem a nők szokták ütni-verni a társukat és a gyerekeket... "

Már amelyik nő nem. Nagyon sok anya még józanul is brutálisabb tud lenni, mint a legtöbb apa részegen.


Vendég

#13 Re: Re: Re:

2016-05-06 12:04

#8: molesztálás áldozata - Re: Re:  

Nem szakad rád az ég, letagadni az anyák igen kiterjedt erőszakait? Az erőszak nem kizárólag szexuális jellegú lehet, erőszak a verbális bántalmazástól a fizikain át a gyilkosságig. Ha ezeket a nagyon elterjedt női erőszak formákat letagadod csak hogy támogathasd, hát... azt kell gondolonom, hogy talán te is egy bántalmazó vagy.


Vendég

#14

2016-05-06 12:12

Látom megjelentek a nők által elkövetett erőszakokat habzó szájjal letagadók.

Mondja még valaki, hogy a feminizmus nem az erőszakok bizonyos irányultságainak támogatója.


Vendég

#15 Re: Re: Re:

2016-05-06 19:54

#6: - Re: Re:  

Ne ferdíts, ne csúsztass, ha már válaszolsz egy hozzászólásra, arra válaszolj ami tényleg oda van írva.

Ezen kívül ne írj ilyen bántalmazóan agresszív hangnemben, mert ebből azt fogom gondolni, hogy feminista vagy.

bagira

#16 Re: Re: Re:

2016-05-08 17:42

#8: molesztálás áldozata - Re: Re:  

 Elolvastad mit írt? Nem menni magyar?

Ő a bántalmazásról-gyilkosságról beszélt nem a szexuális molesztelásról és igen ezt az "anyák" követik el jóval többször a gyermekek kárára...


Vendég

#17 Re: Re: Re: Re:

2016-05-08 17:45

#9: - Re: Re: Re:  

Dehogynem, de inkább lelki okból gyepálják a nők a gyerekeket.....valóban.

Férfipárti nő

#18 Re: Re: Re:

2016-05-11 13:08

#7: - Re: Re:  

 Re:  A válásnál nem ok nélkül korlátozzák az apát a láthatásban az esetek túlnyomó többségében.

Az eszem megáll -

Azért korlátozzák -  mert ez a bevett szokás függyetlenűl attól, hogy az 'anya' alkalmas a gyereknevelésre vagy nem.

Mik az alapok? Etesse, itassa, vigye el ovodába, iskolába, rendszeresen orvoshoz és KÉSZ. A többi, és szerintem leglényegesebb részletekkel már nem foglalkoznak....sajnos...

A végrehajtó szervezeteknél pedig többnyire - és ezennel őszinte tisztelet a kivételeknek - egyedülálló, férfi gyűlölő nők vannak döntéshozó helyzetben.

Még mielőtt szétszednél, kérdezem én, hogy jártál te végig 8,5 éves kálváriát a bíróságon / Gyermekjólléti Szolgálat / Gyámhivatal, stb -  gyerekkel kapcsolatos ügyekben? 

Ha nem, akkor kérlek, ne is válaszolj. Köszönöm.


Vendég

#19 Re: Re: Re:

2016-05-12 19:11

#6: - Re: Re:  

 Hazudsz, femináci!


Vendég

#20 Re: Re: Re:

2016-05-12 19:13


Vendég

#21

2016-05-22 17:07

Mert meggyőződésem, hogy semmi közük nincs ezeknek a gyermekvédelminek álcázott kampányoknak a gyermekek védelméhez. Azt gondolom, hogy egy nemzetközi liberális banda hadjárata folyik a társadalom legkisebb egysége, a család ellen.
A gyerekeket a szüleik ellen akarják fordítani, s arra rávenni, hogy ne bízzanak bennük. A szülők meg bizonytalanságban érezzék magukat, mert elég egy rosszul megfogalmazott gyermeki mondat egy játszótársnak, vagy az iskolában, s a szülők magyarázkodhatnak.
AZ "ÁL"GYERMEKVÉDELEM HATALMAS ÜZLET SOK EMBERNEK, MUNKA NÉLKÜL JÓL MEG LEHET ÉLNI BELŐLE, S A JOGSZABÁLYOK MÖGÉ BÚJVA KIÉLHETIK TEHETSÉGTELEN TANÍTÓK, TEGYESZESEK, UNICEFESEK AGRESSZÍVITÁSUKAT.
A TÁRSADALOM BOMLASZTÁSÁBAN ÉRDEKELT LIBERÁLIS GAZDASÁGI-POLITIKAI ERŐK PEDIG ÖRÜLNEK.
EcceHomo

#22 Re: Re: Re:

2016-05-30 21:11

#6: - Re: Re:  

http://canadiancrc.com/pdfs/Canadian_Incidence_Study_Child_Abuse_2001.pdf /elkövetők: biológiai anya (61%), biológiai apa (38%), nevelőapa (9%), nevelőanya (3%)/ Vagy egy másik: http://archive.acf.hhs.gov/programs/cb/pubs/cm06/cm06.pdf

 

Legyünk igazságosak!

#23 Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 09:35

#13: - Re: Re: Re:  Nem szakad rád az ég, letagadni az anyák igen kiterjedt erőszakait? Az erőszak nem kizárólag szexuális jellegú lehet, erőszak a verbális bántalmazástól a fizikain át a gyilkosságig. Ha ezeket a nagyon elterjedt női erőszak formákat letagadod csak hogy támogathasd, hát... azt kell gondolonom, hogy talán te is egy bántalmazó vagy.

 A régi öregek azt mondták, hogy a nőnek a szívétől szakad a gyermek, a férfinek csak a farkától. Nagyon ritka az, hogy egy nő a saját gyermekét bántalmazza. Ami pedig az állítólagos verbális és fizikai "erőszakot" illeti, nem véletlen van mostanában annyi neveletlen gyerek.

Nehogy már ne szidhassa meg az anyja a gyereket! Mi lesz úgy belőle?! Max. senkiházi léhűtő! Egyébként meg rád kéne szakadni az égnek, mint a hozzászóló nicknevéből is tudhatjuk, ő tapasztalatból beszél, te meg max. a többi senkiházi erőszakos férfiállatot véded.

Olvass belen néhány mostanában megjelent lapba és nézd már meg az arányokat! Éppen az előbb olvastam egy féregről, aki kibelezte a saját kislányait és még csak nem is gyilkosságért ítélik el, mert utána mentőt hívott. Szégyen, hogy ezeket védeitek!

 

Legyünk igazságosak!

#24 Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 09:36

#22: EcceHomo - Re: Re: Re:  

 Mi keresnivalód egy magyar petíciós oldalon, ha Kanadában élsz? Nézz csak körül a cigánytelepeken és kérdezd meg, hogy a kislányok hány százalékat "avatja be" az apja! De ne Kanadában, hanem itthon!


Vendég

#25 Re: Re: Re: Re:

2016-06-13 09:38

#20: - Re: Re: Re:  

 Na látod ezért nem derül ki a mocskos férfitársaid legtöbb viselt dolga, mert megkérdőjelezed, hogy azt a szerencsétlent  kislányt korában tényleg molesztálták-e! Szégyeld magad és szakadjon rád az ég, te mocsok aljadék!!!