Orbán Viktor mondjon le

Quoted post

almeida

#4 Re:

2011-10-24 18:25

#2: - Tudom, hogy IGAZAD VAN !!!!!   De Orbán tehet róla ??? Hogyan jutottál erre a következtetésre ??? Orbánra óriási ADÓSSÁGOT hagyott az mszp kormányzat. Lásd  IMF hitel (ha még emlékszel rá)  . Orbán próbálja Mo-ot a görög útról elterelni (az öngerjesztő adósságcsapdától) , de ez a terhek szétterítése nélkül nem megy.  Amúgy meg NEM IGÉRT hirtelen kánoánt, mert az adósság-hegyet látva nem is tehette. Mit gondolsz miért KAPKODNAK mindenféle marha csipszadó stb után ??? Mert TÖRLESZTENI KELL , amit gyuriccsányi és az mszp ELQRT !!!! Csak a kamatok : több ezer milliárd ! Haragudjál arra, aki a bajaid (és az országé is) OKOZÓJA : gyf és a KONTÁR mszp kormányzat, akik MEGDUPLÁZTÁK az ország adósságállományát !!!!!!!

 

Válaszok


Vendég

#19 Re: Re:

2011-10-30 10:42:18

#4: almeida - Re:

Hát,te olyan agymostt vagy,hogy szerintem sósavat öntöttek az agyadra!!


Vendég

#21 Re: Re:

2011-10-30 15:47:01

#4: almeida - Re:

Valamit ne feledj el!

Az ország akkora bajban még sosem volt, mint most. Hagyjuk már az "elmúltnyolcév" című mellébeszélést. Az mszp kiscserkész, vagy ministránsfiú volt ezekhez képest. Ilyen béna kormány még nem volt itt. És a lopást egyenesen alkotmányosították... És megy az ötletelés, balfaszkodás, ahelyett, hogy egy független pénzügyi szakembergárdát felállítanának. No nem Csányiékat! Meló nincs, lerombolnak mindent, összeveszünk az összes szomszédos országgal, az euró meg 303 felett van. Na erről ki tehet?

gyurexi

#23 Re: Re:

2011-10-30 15:57:44

#4: almeida - Re:

Mi lenne, ha elszakadnál az MSZP-től, mert itt már rég nem erről van szó!Rendben, meg kell bűntetni őket a 8 évért, nem ez a gond.A gond ott kezdődik, hogy a rengeteg ígérgetésből nem, hogy semmi nem lett, hanem pont az ellenkezője.Az egyszerinagyarányúadócsökkentésből az lett, hogy maguknak osztogattak szét évi 500 milliárdot, amit a 300 ezer alatt keresőktől vontak és vonnak el!Ehhez kéne gratulálni???És ezek után meg valóban kapkodnak, bevezetnek mindenféle adót, csak azért, hogy ne kelljen lemondaniuk erről az évi 500 milliárdról!Ennek örüljünk???Amíg a gyűlölet elvakít barátom, addig eszed a fidcsi kommunikációját, s közben meg észre sem veszed, hogy a nép egyre szegényebb, de nem az IMF miatt/igaz az is teher/, hanem az új adók és elvonások miatt!!!Tudod a legtöbbünk már rég nem mszp-s/én pld. soha nem is voltam az/.Én speciel fideszes voltam, nem is tagadom mekkora naív voltam, de én legalább már látom, hogy óriási szart csinálnak, míg te nem akarod látni, inkább mindent a 8 évre meg gyurcsányra fogsz.Igazad van, szar munkát végeztek, de ezek most a szarra még rá is fosnak és szétkenik!!!Ha nem látod, a fejedben is óriási a baj!!!Én szóltam!!!


Vendég

#28 Re: Re:

2011-10-31 13:12:13

#4: almeida - Re:

Azzal hogy törleszteni kell még csak egyet is értenék. Viszont azzal már kevésbé hogy a sok idióta beszólásukkal az egekbe hajtották a kamat kockázati felárat. Tehát az állam adóssága csökkent de többet kell fizetni a kockázati felár miatt.  Akkor ebben mi az üzlet? Természetesen még nem volt szó az EUR -FORINT viszonyáról. Az pedig hogy nem ígért kánoánt,  Igazad van a köznépnek nem csak azoknak akik pénzelték a választási kampányát. Azoknak akik amúgy is degeszre tömik a pénztárcájukat le engedte az adót 16% ra. Akik pedig azért küzdenek hogy egyáltalán a felszínen maradjanak, tőlük elvette az adó jóváírás lehetőségét. Vajon miért? Egyszerűbb azoktól beszedni a sápot  akik bérből és fizetésből élnek mint azoktól akik különböző cég ként működve a maghagyott kiskapukon keresztűl elkerülik az adózást. Emelik a különböző béren kívüli juttatásokat. Miért? Hiszen nem folyik be elegendő pénz sem az egészségügy sem a nyugdíj rendszer kasszájába. Valószínű hogy ezeket a döntéseket azért hozzák vagy nem változtatják meg mert mindegyik döntéshozónak igen komoly érdekeltsége van az üzleti szférában. Viszont saját pénzének egyik sem ellensége.

 


Vendég

#30 Re: Re:

2011-10-31 13:40:23

MINÉL HAMARABB KOPJANAK LE

#64 Re: Re: A ZIGAZMONDÓ ZORBÁN KIRÁLY

2011-11-03 19:07:54

#4: almeida - Re: HÁT.... NAGYON NEM TETSZIK A RENDSZER !!!!!

TÁN NEM KÉNE SAJÁT ZSEBÜKBE PAKOLNI AZ ÉVI 507 MILLIÁRDOT,  A VÉGTÖRLESZTÉS ÖSSZEGÉT  STB.   IGÉRETÜK AZ ADÓCSÖKKENTÉS, NEM PEDIG A  KISJÖVEDELMŰEK FIZETÉS CSÖKKENÉSE VOLT, ÉS NEM A CCA. 20 FÉLE ADÓ KIVETÉSE ÉS NEM A FT TÍZSZERI BEDÖNTÉSE.  MINDEMELETT MÁR EZERMILLIÁRDOS ADÓSSÁGNÖVEKEDÉST TERMELTEK KI, SZINTÉN A CSÖKKENTÉS HELYETT.  KÁOSZ MINDEN KÖRÜLÖTTÜK,  A KANCSAL MATOLCSY CSÚNYÁN ELNÉZI MINDEN INTÉZKEDÉSÉT. ELSZABADULT A FORINTUNK, A JÓISTEN NEM ÁLLÍTJA MEG.  EGY ILYEN MUNKÁT SEM ISMERŐ,  PANCSER JOGÁSZ BANDA, MENJENEK A SÜLLYESZTŐBE, AHOVA VALÓK.  ZORBÁN KÉT HETET KÉRT, NEM 100 NAPOT.  JA, A SEBES INTÉZKEDÉSEIK SAJÁT CÉLJUKAT SZOLGÁLTÁK, AZÉRT KAPKODTAK, MINT BERNÁT A MENKŰ UTÁN...  JÓ LENNE, HA BELÉJÜK VÁGNA !!!! ELQRTÁK A MAGÁNNYUGDÍ MEGTAKARÍTÁSUNKAT IS,  AMI 3000 MILLIÁRD,  DEMOKRATIKUSAN ÁLLAMOSÍTOTTÁK AZT.   NA,  EBBŐL HÁBORÚBA SZÁLLTAK AZ ÁLLAMADÓSSÁGGAL, DE EZERMILLIÁRDDAL CSATÁT VESZTETTEK, DE SZERINTEM AZ EGÉSZ HÁBORÚT IS.