A Magyar Külügyminisztériumhoz a palesztin államiság kérdésében

Quoted post


Vendég

#206

2011-10-24 01:44

Mint említettem, nem szeretem az arabokat, de úgy vélem, hogy joguk van a saját államukhoz. Támogatom őket ebben a törekvésükben,akár csak a csecseneket az oroszokkal és a kurdokat a törökökkel és az irániakkal szemben.Ezek a kis népek alapvető emberi jogaikért harcolnak.Nem kell túl túlságosan visszamennünk a saját történelmünkben ahhoz, hogy átérezzük mennyire igazuk van ezeknek a népeknek és mennyire jogos a törekvésük.

Válaszok

Pardalis

#230 Re:

2011-10-25 06:37:30

#206: - Mint említettem, nem szeretem az arabokat, de úgy vélem, hogy joguk van a saját államukhoz. Támogatom őket ebben a törekvésükben,akár csak a csecseneket az oroszokkal és a kurdokat a törökökkel és az irániakkal szemben.Ezek a kis népek alapvető emberi jogaikért harcolnak.Nem kell túl túlságosan visszamennünk a saját történelmünkben ahhoz, hogy átérezzük mennyire igazuk van ezeknek a népeknek és mennyire jogos a törekvésük.

Házi feladat:

1. Vegyük elő a világtérképet és számoljuk meg, hogy hány arab és hány zsidó országot találunk!

2. Adjuk össze a talált arab országok lakosságának számát, majd adjuk össze a térképen talált összes zsidó ország lakosságának számát, és tegyük a két eredményt egy kétkarú mérleg két serpenyőjébe!

3. Állapítsuk meg, hogy melyik irányba billen a mérleg!

4. Állapítsuk meg, hogy melyik serpenyőhöz kell hozáadnunk az egyensúly eléréséhez!

5. Állapítsuk meg, hogy melyik nagy és melyik kicsi nemzet!