Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

Vendég

#951 Re:

2016-04-14 20:32

#1: -  

Vendeglatasban dolgozom;) akkor

ide se tegyetek be a labatokat. Egyszer nem

nyafogtam hogy ha kellett menni pedig:) nekem is jar a vasarnap! Lusta dogok vagytok nem mindegy hogy hetkozben van 2 szabadnap vagy hetvegen egy meg hetkoznap! Alszent faszok vagytok:) sirtok rinyaltom hogy ne kelljen menni?! Akkor tise mennyetek sehova! Se fagyizni se etterembe se sehova! Okis ugyan ugy dolgoznak :) :))))

Válaszok

Vendég

#966 Re: Re:

2016-04-15 04:02:31

#951: - Re:  

Szívemből szolsz!

A férjem szakács dolgozik hétvégén unnepnapon késő estig.

Sosem volt ez gond mert ez ilyen szakma. Akkor dolgozik amikor mások nem.

De akkor ne ugasson  a sok boltos hogy joga van a vasarnaphoz mert joga van a vendeglatosnak is aki dolgozik hogy ők beulhessenek enni inni valahova.

Szóval remélem nyitva lesz minden bolt minden vasárnap késő estig.

2 :-))

#1045 Re: Re:

2016-04-16 13:37:37

#951: - Re:  

Kedves 1:-!

Ha ezen múlna én kibírnám. Az emúlt 1 évben sem arra használtam a vasárnapot, hogy étterembe járjak. Kibírnám nélküle a továbbiakban is. Ha elindítja ezért a petíció ígérem aláírom. Legyen minden zárva Vasárnap. Csak és kizárólag az üzemeljen, ami nélkül az eberek életveszélybe kerülhetnek, de az ott dolgozóknak islegyen megsztabva a törvényben, hogy a hétvégén csak az egyik nap dolgozhatnak. Igazábol én ennek is örülnék, és ennyi is elég volna, hogy a hétvégén valamelyik napom szabad legyen, és nem érdejelne, ha cserébe vasárbap dolgoznom kell. Mindamellett a trágár kifejezéseket kikérem a magam és minden kereskedő nevében, elég otrombadolog, persze így arc nèlkül könnyű, de szégyen önre nézve az milyen szavakat használ. :-))

További kellemes életet!