Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Kerekedelemben dolgozom és van két kicsi gyermekem, szeretnék velük lenni vasárnap.
Sajnálatos dolog, hogy mindenben csak a politikai inditatást keresik. Mi csak a családunkkal szeretnènk lenni, amivel nem ártunk senkinek. Ha bolt zárat a kìnai pápa rendelte volna el, akkor is örülnènk neki. Csak egy napot!
Semennyi pénz nem ér annyit hogy ne a családommal legyek :(
Párom és Én is a kereskedelemben dolgozunk ráadásul úgyan annál a cégnél igaz más más városban és más területen,de a 3 műszak melett amit mind a ketten vittünk a vasárnap volt az amikor ő és én is a családunkhoz utazva eltudtunk menni, ha pedig nem akkor egymással tudtunk foglalkozni.
Szeretek a gyermekkel lenni vasárnaponként és nekem egy hétköznapi szabadnapnál sokkal többet ér mint mikor ő az oviban van 4ig...1600ft-ot kerestünk kb nettóban...nekem ez nem éri meg..
Gyertek!
Gyertek!
Facebook---->Nem kérünk a vasárnapi nyitvatartásból (oldal)
Csatlakozzatok!
ÉLJEN A VASÁRNAPI SZABAD VÁSÁRLÁS!
Mi a többség 4 millió MAGYAR örülünk hogy vasárnap ismét plázázhatunk,bevásárolhatunk az imádott TESZKONKBAN!Ha meg nektek pár kereskedelemben dolgozónak nem tettszik lehet más pályát választani. A 100 ezer menekült szivesen átveszi a höbörgök feladatát a pult mögött.Jogom van akár Szent este is vásárolnom neked meg jogod van más pályát választani ha nem tettszik a rendszer!Az USAban Szent Este is vásárolhatnak az emberek,mi másodrendűek lennénk?NEM!Éljen a VASÁRNAPI VÁSÁRLÁS!köszi baloldal!!!
| This discussion has been closed. |