Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

szintén zenész

#803 Re:

2016-04-14 09:18

#791: -    De akkor igenis a vásárló vegyen emberszámba, ne beszéljen úgy a dolgozokkal mint akit a seggéből rángattak ki, tanuljon meg köszönni és igenis rakja le a telefont mikor a kasszához ér.

 Kettőn áll a vásár! A leírtak az eladók többségére is igazak!

Először is a köszönő vásárlónak a legtöbb esetben nem köszönnek vissza, ha mégis odaböknek valamit, az nem a megfelelő formulával történik.

Másodszor olyan hangnemben válaszolnak a vevőknek, ha keresnek, vagy kérdeznek valamit, hogy még ők érzik kellemetlenül magukat, hogy zavarni merték a cseverésző eladókat.

Harmadszor, nem egy esetben szolgál ki úgy eladó, hogy a fülén a telefon és harmadszor szólok neki, hogy még mindig nem a megfelelő felvágottat veszi ki szeletelésre és nem 10 dekát kértem, hanem harmincat. Mindezt úgy, hogy közben háromszor átteszi a telefont a másik fülére, amin tudvalevőlet több a kórokozó, mint egy wc-ben, majd összetapogatja a felvágottat, amit szeletel. 

Negyedszer a vásárló is lehet, hogy tizen napja húzza le a 12 órákat valahol máshol és éppen most van egy szabadnapja, vagy fél napja véletlenül, vagy nővérként éppen 24 órát húzott le egy kórházban, vagy ügyelt orvosként, stb stb stb

Kettőn áll a vásár és az eladók 90 %-a, főleg a 40 év alatti korosztály viselkedése kritikán aluli a vevőkkel szemben. Mondom ezt középkorú eladóként.

Válaszok


Vendég

#809 Re: Re:

2016-04-14 09:36:19

#803: szintén zenész - Re:  

 Én 27 éves vagyok. De tudom, hogy hogyan kell viselkedni. És ezt a Mi boltunkban meg is követelik. Sajnos tudom jol, hogy vannak boltok ahol ez van de inkább a vezetőséget venném elő, hogy hagyták ezt a dolgozoiknak. Én speciel rászolok a kedves eladóra h igy nem lehet viselkedni és elmagyarázom hogy miért. És a végén közlöm hogy én is eladó vagyok.

Igazat adok önnek de ön is adjon nekem. Ez egy tipikus ördögi kör amihez türelem kell, ami sajnos kihalóban van. 

Zárókelben hozzátenném hogy nem egy kis boltban dolgozom hanem egy multinál