Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#735 Re: Re:

2016-04-14 07:02

#714: Realista - Re:  

 Kedves Realista! Én ebbe nem viszek politikát, nem vagyok sem Fidesz sem MSZP szavazó. Sajnálom, ha az ország nagy többségét az ilyen hozzáállás jellemzi. Nekem egyetlen embertársamat sem jutna eszembe leostobázni vagy tanulatlannak minosíteni a munkaköre miatt. Az ilyen gondolkodású emberek valamiért übermenschnek érzik magukat és az üzletekben azzal élik ki magukat, hogy fölényeskednek a dolgozókkal... Elsősorban mindenki ember és csúnyán mondva egyformán büdöset sz..ik. Lehet nem is gondolnád, hogy a kereskedelemben mennyi tanult ember dolgozik az árufeltöltőtől a vezetői szintig...  Persze vannak kevésbé tanultak is, mint mindenhol. Gondolom a gyárakban, hivatalokban, az ügyfélszolgálatokon, a hivatalos szerveknél mind agysebészek vannak...

Válaszok


Vendég

#737 Re: Re: Re:

2016-04-14 07:10:47

#735: - Re: Re:  

 Ha belemész a kormány csapdájába, amit a visszavonással párhuzamos bérpótlé csökkentéssel állított, akkor egy mocskos politikai húzás eszközévé váltál. 

Az értelem és gondolkodásra való képesség nem a tanultság függvénye!

Az árufeltöltők pedig vasárnap is dolgoznak, hogy hétfőn nyitásra minden kint legyen. 

Gyakorlatilag most sikertült a mocskos kormánypolitika eszközévé válnod, csak hiszed, hogy nem viszel politikát a dolgokba. Orbán és slepje ezt akarta és szépen be is ugrottatok! Van min rágódni, közben szépen kiürítik a maradék adófizetői kasszát és szétlopják a maradék földvagyont. 

Éppen most szavaztak meg 50 milliárdot a Vajdasági (nem Magyarország, nem ide fizetnek adót) gazdaság élénkítésére, miközben a kórházak itthon összedőlnek.