Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

cserebogár

#658

2016-04-13 20:22

Az egyik "kedvenc" vásárlói kommentem...

Farkas István Gyula

Kedves Kereskedelmi dolgozók, kik lázadoztok a vasárnapi munka ellen! Nem szeretnétek dolgozni vasárnap? Rendben! De akkor ne dolgozzon senki vasárnap! Te aki vasárnap szegény mozigépészt, cukrászt, vendéglátóst, péket, buszvezetőt, mozdonyvezetőt, beteg ápolót és a többieket dolgoztatod, Te úgy gondolod ők a társadalom kevésbé értékes tagjai? Nekik (nekünk) az a dolguk, hogy mikor Te pihensz, téged kiszolgáljanak? Zárjunk be, de akkor mindent! Nincs mozi, strand, múzeum, színház, kocsma, diszkó és a többi mert hát lássuk be, én is vasárnap hajnalig dolgozom, hogy Te szórakozhass! Nincs villamos, busz, vonat, metró, séta van! Remélem kedves tiltakozó dogozó, egyetlen olyan szolgáltatást sem fogsz pofátlan módon használatba venni vasárnap, ahol másik ember munkájára van szükséged! Mert mi meg hétfőtől szombatig dolgozunk ( még vasárnap is) és vasárnap pizzán élünk, ha véletlen nem dolgozunk, mert Te nem akarsz dolgozni! (Nincs pizzafutár sem vasárnap!) Talán mi kevesebbet érünk, hogy a gyereknek nem vehetünk cipőt, nem vásárolhatok be, mikor hazamegyek a munkából vasárnap hajnalban mert Te kedves dolgozó addig támasztottad a pultot, utaztál a villamoson, buszon, vonaton vagy éppen akkor indulsz? Szóval veletek nem kibaszva van, hanem kivételezve, álljon már meg a menet! Mikor aláírtad a munka szerződést, nem tűnt fel, hogy a kereskedelemben a világ kezdete óta kell vasárnap is dolgozni? Nem volt gyanús a neve? Vásár nap? Szóval kapd össze magad és indulj te is dolgozni vagy zárjon be minden, de akkor minden! Se fürcsipancsi, de lángosstrandci, se mozi-popcorn se utazás a nagyihoz! Akkor lesz igazságos vagy ha te is dolgozol!

Tisztelettel, Te kis képmutató sírógép: F.I.Gy.

Akkor osszátok, ha már ilyen népszerű lett 

Utóirat, 3555 megosztásnál. Rengeteg üzenetet kaptam, (volt anyázós, de a legtöbb korrekt, egyetértő üzenet) sokan kérték, írjam bele, ne legyen villany, víz és internet sem vasárnap. Ott is emberek dolgoznak! Televízió és a többi sem és akkor a lázadók majd gyertya fénynél nézhetik a TV-t 

Válaszok

Laca

#704 Re:

2016-04-14 06:06:12

#658: cserebogár -  

 Kis bogaram egy reszt eggyet ertek veled en is de azt rosszol tudod hogy az idok kezdete ota van vasarnap nyitva lehet hogy miota az eszedet tudod azt ugy oke de kb 20-25evel ezelott nem volt nyitva VASARNAP semmi ES raadasul SZOMBATON delben vagy dutan 2kor bezart minden es akkor sem halt ki az emberiseg!!!! 


Vendég

#712 Re:

2016-04-14 06:23:42

#658: cserebogár -  

 " Mikor aláírtad a munka szerződést, nem tűnt fel, hogy a kereskedelemben a világ kezdete óta kell vasárnap is dolgozni?" Ezek szerint,akkor én már a világ kezdete előtt is éltem. 30 éve senkinek eszébe sem jutott vasárnap vásárolni. Szombaton délbe bezártak a boltok. És senki nem halt éhen! Milyen érdekes! Mielőtt leírsz valamit tájékozódj!!!


Vendég

#877 Re:

2016-04-14 14:12:16

#658: cserebogár -  

 NAgyon igaza van a fószernak aki írta... ne siránkozatok !!!!!!!!!