Tiltakozunk az ebadó bevezetése ellen!!!

Quoted post


Vendég

#165 Re: vendeg

2011-10-15 00:45

#163: - vendeg

Nem látni kóbor kutyát és az ebadó bevezetése között mi akapcsolat . Szerintem alaphelyzetből más az emberek felfogása ebben a kérdésben Németországban , majd ha régebben ott tartózkodsz rá jössz .

Válaszok


Vendég

#183 Re: Re: vendeg

2011-10-18 00:45:01

#165: - Re: vendeg Nem látni kóbor kutyát és az ebadó bevezetése között mi akapcsolat . Szerintem alaphelyzetből más az emberek felfogása ebben a kérdésben Németországban , majd ha régebben ott tartózkodsz rá jössz .

Az az osszefugges, hogy az ado megszuri a felelotlen kutyatartokat, mert penzugyileg is felelos hosszutavu dontest kell hozni ha kutyat akarsz. Nem rohannak kutyaert elso romantikus gondolatra.. A regisztracios kotelezettseg meg arra jo, hogy ha nem ugy tartod a kutyad ahogy az elo van irva, akkor tudjak kit cseszegessenek es ez a lenyeg! (Olyan buntetest varrnak a nyakadba, hoyg pislogni is nehez tole) Az adokbol meg ki van fizetve a regisztracio es az egyeb koltsegek. Az ebado meg koltseges, igy boldog boldogtalan nem vesz kutyat es nem szaporit kutyat valamint azt sem hagyja, hogy "felesleges" szaporulat legyen. A kutyatartas nem alapjog. Foleg nem ugy, hogy Bp.-en bokaig er a kutyaszar. (Mondom ezt kutyaskent)

Tovabbra is fenntartom, hogy nem az ebado ellen kell tiltakozni, hanem meg kell hatarozni a bevezetes felteteleit!