Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

Pincsi

#1048 Re:

2016-01-16 07:38

#1039: -  

Nos Kedves Vendég Barátom!

Én minden hónapban, időben megkapom a fizetésemet, ami nem nagy összeg, viszont ennyiért vállaltam. Ez munkával jár, nem pedig seggnyalással, bármilyen hihetetlen is azoknak, akik ezt hangoztatják azokról, akik dolgoznak, és kiállnak magukért.

Ha valakinek nem tetszik, hogy annyi fizetést kap, amennyiért szerződött, keressen más munkát, ne mások életével játszon (pár okoska aki jól kitalálta az összeesküvést, az gondoskodjon úgy 600-700 ember megélhetéséről).

Nincs azzal semmi gond, ha valaki többet szeretne keresni, az álláshirdetéseket böngésszen, és menjen jobb fizetésért máshová dolgozni, a lehetőség mindenki előtt nyitott, próbálkozni lehet, mint a kiskutyáknak. Én örülök, hogy van munkám, és meg tudunk élni, remélem, hogy ez így is marad, mert szeretnék a gyerekeimnek ételt rakni az asztalra, ahelyett, hogy azt kelljen mondanom nekik, hogy gyerekek, ma nem esztek semmit, mert pár bácsinak nincs más élvezete, mint apa keresetét elvenni - feltéve, hogy bármi alapja lenne annak, amit itt írogattok.

 

Válaszok


Vendég

#1049 Re: Re:

2016-01-16 14:25:48

 

 Az amitt kapsz az alamizsna mellette meg kilopják a szemed is ,Na az ilyen gondolkodásal van a baj mint amilyen te barátom