Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post


Vendég

#1043

2016-01-15 11:49

Nyugatra eltávozott tollas kígyót figyeljétek, de keletről ő mutat majd utat!  

 Mondták a Majáknak anno az ő főpapjaik.   

  Mutatott is neki utat , ők voltak a spanyol hódítok!  

Na csak azért írom ezt le mert a majáknak is leáldozott és egyszer ennek a köcsög korrupt rendszernek is lefog, ahol könnyebb 5milló kis embert baszogatni, mint egy nagyot!  

 Mert az az egy nagy lehet, hogy 500 képviselő eltartója.    Van neki 500 seggnyalója  , 5 millió rabszolgája , 1,5milló biztos szavazója ! Na meg egy olyan ember a seggében, aki több olajt szökitek, mint a százhalombattai finomító egészen eddig! Most pedig a mi belügyminiszterünk!

  Minden tiszteletem az övüké, mert meg tudták csinálni mi meg végig asszisztáltunk ehhez!      Miért írom ezt ide, mert ez a cég pont egy épül fel mint a mi államunk !

  Van a fej (ő is seggnyaló valószínű Csányi segg ) annak van 10 seggnyalója , van 20 hű szavazója  vagy nem tudom, mennyi kell ahhoz , hogy elnök legyen valaki ma a kamaránál !

  Vannak rabszolgái na azok vagyunk mi ,na és igen mielőtt felmerülne a kérdés ,van pofája amit ha kinyit csak a hazugság dől rajta !

  De sajnos az elején említett maja történelemből példát véve, mi vagyunk a leigázott maják és ha majd nem tetszik a munkánk, hoznak hát rabszolgát a helyünkre aki nem sír , mert őrül a száraz kenyérnek is , ne feledjétek a kellettről, vagy délről jött rabszolga, nem akkora szamár és nem olyan türelmes mint mi !

  Maradok én is rabszolga, míg erőmből telik ,de az egyre kevésbé és várom a lehetőséget ami remélem eljön mi hamarabb !

Válaszok


Vendég

#1044 Re:

2016-01-15 12:18:15

#1043: -  

 Hát szépen leirtad,hogy mi van de hát ezt mindenki tudja, összefogni kéne akkor sok mindent el lehet érni. Ugy látom,hogy itt az sajnos nem lesz.Meg érdemeljük a sorsonkat.