Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Quoted post


Vendég

#86 Re:

2016-01-15 11:22

#83: -  

 Érdekes módon azt szakmabeliek írták alá, itt meg...

Válaszok

Violetta Kozma-Joó
A petíció szerzője

#87 Re: Re:

2016-01-15 11:29:05

#86: - Re:  

 De milyen szakmabeliek! - Itt meg... - itt meg emberek, édesapák, édesanyák, és köztük szintén szakmabeliek is! Az a másik egy fekete lista a pszichológusi szakma elárulóiról, férfigyűlölő feministák, realitásérzéküket vesztett liberálisok, gyerekphópiások, ki tudja kik, akik a szakmájukat nem szégyenlik hazugságokkal átitatni és még ők akarják ezt másokra erőltetni. Köszönjük szépen, ebből az egészséges szellemiségre lelkiségre, a boldog családi és házas életre vágyók nem kérnek!


Szilárd

#92 Re: Re:

2016-01-15 13:41:56

#86: - Re:  

 

És akkor mi van, ha a tárgyi valóságot, mint égről a napot déli tizenkettőkor letegadó tévelygők mind "szakmabeliek"? 

 Mertrhogy "Éedrekes módon", az ilyen levegőben lógó elméleteket hangoztató, és nem, hogy egyetlen pozitív eredményt felmutatni képtelen, de saját gyernekeiket, sőt: saját magukat is megnevelni, "meggyógyítani" képtelen "szakmabeliekről" már több vicc terjeng, mind ahány rendőr, vagy anyós vicc létezik a világon. 

Az számít, hogy valaki képese-e a tárgyi valóságban is vissza igazolható pozitív eredményeket felmutatni, hogy van-e valakinek egészséges és felnőtt korában másokkal együttmúködni képessé váló szocializált gyerneke, vagy csak hosszú távon sehol be nem vált, pozitív eredményeket hozni képtelen, élet-idegen elméletei és diplomája? 


Vendég

#115 Re: Re:

2016-01-16 08:54:24

#86: - Re:  

 Az embernek egyáltalán azért lehet földi pályafutása alatt szakmája, mert Van Ember. vagyis megszületett Ember pedig nem lehet csak úgy ha Férfi és Nő együtt járul hozzá. Akkor hogy is van a fontosság?