Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5138 A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-10 21:46

Tisztelt bejegyzést olvasó!

Ma pont 9 hónapja, hogy a Quaestor Hrurira amely a cégcsoport saját kötvényeit kibocsátotta, kamu csődöt jelentett. Az MNB azonnal Felügyeleti Biztost rendelt ki, aki minden tranzakciót megtiltott. Ezt a zárolást annak ellenére tették, hogy jogilag több hónapon keresztül nem volt se csőd- se felszámolási eljárás alatt a Quaestor. A Kormány azonnal megígérte, hogy mindenki meg fogja kapni a követelését max. 30 millió forintig rövid időn belül, s megszületett a Quaestor tv. És a BEVA július közepétől lázasan fizette is ki a rá eső részt max. 6 millió forintig, csakhogy az előző mondatból egy fontos dolog sem teljesült! Se a rövid időn (max. 60 napon) belül, se a max. 30 millió forintig! Bezzeg a sajtóban mindenhol megjenent, hogy már majdnem mind a 32000 (!) károsult megkapta a pénzét, ami nem igaz. És miért írom mindenzt? Azért, mert anno a Quaestor törvény elfogadásakor azt éreztem rendeződik a helyzetünk, az ellopott pénzt visszakapják a károsultak. Erre jött az Alkotmánybírósági beadvány, jellemző... És most itt a számunkra új törvény, ami annyira jó, de annyira... Én bevallom félek mi lesz ennek a vége. Ugyanis képesek kedves honfitársaim olyan törvényt alkotni, mely gyalázatos. S egyesek képesek győzködni minket károsultakat, hogy milyen jól is jártunk illetve járunk mi.

Rendben, elmondom saját példám, és mindenki leszűrheti mennyire jól jártam.

A Quaestornál kb. 2008-óta van kötvényem, először csak kevesebb pénz pár 100 000 ft, ami a befizetésekkel, hozamokkal idén majd 10 millió ft!

 És tessék elképzelni milyen jól járok, ha most 2008-ig visszamenőleg minden hozamot elvesztenék...Ugye milyen jó lenne megkapni a 7 évvel ezelőtti pénzt?! Aha, na köszönöm. Akkor kedves hozzászóló es törvényalkotó, tiszta szívből kívánom, hogy életedben egyszer járj legalább olyan jól mint én. Már ami a kemény munkával megszerzett pénzem illeti... Költhettem volna bármire, lehettem volna nagyvonalú, de mostmár nincs miből. Hisz ellopták, és sajnálják visszaadni.

Hát milyen jól rendelték az istenek, hogy a szegény ember is tudjon kacagni...

Válaszok


Vendég

#5140 Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-10 22:21:53

#5138: - A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM 

 Sajnos sokan vagyunk így. Végre egy tényszerű bejegyzés a sok rosszindulatú után. Ha a törvényalkotó tudta, hány embernek  van 3 millió alatti kára, nyilván  tisztában van azzal is, hány embernek van 2008. óta bent a megtakarítása. Na ezeken röhögnek most!

És nem tudom elhinni, hogy nem volt Csányival előre  megbeszélve, hogy majd bead egy panaszt. Épp most jutalmazzák érte.