Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5025 Re: Re:

2015-12-09 08:10

#5022: Manó - Re:  

Tragédia és gyalázat az egész. A befektetői felelősségről beszélnek azok, akik éveken keresztül nem vették észre a fiktív kötvény kobocsátást, most meg már az is feltételezhető, hogy a NAV se vette észre, hogy a legális kamatadó sokszorosa érkezik a Quaestorból. Tényleg úgy gondolják, hogy joguk van kioktatni a kisbektetőket, miközben igen jól fizetett hivatásosként ilyen kapitális hibákat követtek el?!

Itt valaki korábban azt írta, hogy van egy olyan kötvénytájékoztatója, amely szerint egyes Q kötvények kockázata kisebb, mint egyes állampapíroké. Ezt én is megtaláltam a papírjaim küzött. Tényleg ez van leírva. Uram isten a felügyelet ezt se látta. De mi viseljük a felelősséget, kamatelvonás, meg 10% önrész. És ők ebből vajon mennyit viselnek? Megmondom. Lesznek milliós karácsonyi pénzek meg év végi bonuszok! Nekünk meg maradnak az álmatlan éjszakák és az elhúzodó biznytalanság. 

Válaszok


Vendég

#5026 Re: Re: Re:

2015-12-09 09:00:49

#5025: - Re: Re:  

Igen, hihetetlen ez az egész. Befektetői felelősség címén akarják elvonni tőlünk a megtakarításunk jelentős részét, miközben az állam (a külügy) is itt tartotta a pénzét. Az rendben volt, senkinek semmi baja se lett belőle. Sőt időben ki is menekítették a pénzt, mert szóltak. Nekünk, adófizetőknek, akik adójából élnek ezek az urak, nekünk miért nem szóltak. 32 000 ember megtakarítása, élete miért kevésbé fontos mint a külügyé. Nem fordítva kéne lenni?