Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"

Quoted post

343

#343 Re:

2015-11-22 08:38

#342: -  

    De jó, hogy ezt szóba hoztátok. Ugyanebben a cipőben járok, s biztosan még sokan vagyunk.

    Sok éve takarékoskodtam NyESz-en és TBSz-en, ebből lett volna nyugdíjkiegészítésem, most minden odavan Többször, többen is írtunk a felszámolónak, hogyan lehetne legalább a számlákat megmenteni, hiszen a számla az enyém, fizettem érte a fenntartási költséget, transzferálni lehetne, mi köze ennek a Q. csödjéhez?! Írtam e-mailt, levelet, válasz egyikre se érkezett. Bementem, a portán még arra se voltak hajlandók, hogy felszóljanak. Ez ugyanis meg van tiltva!  Ugyanezt több sorstársunk is megtette, hasonló eredménnyel. Ebben nem csak az a felháborító, hogy mindez sérti az emberi, állampolgári méltóságot, de az is, hogy a felszámolót nyilván abból a vagyonból fizetik, ami mégiscsak a mi pénzünkből keletkezett.

    A kötvényekről, meg a felügyelet felelőségéről meg még annyit mondanék, hogy nekem a mai napig tulajdonomban van a Q. azon ismertetője, amelyik szerint egyes Q. kötvény kockázata kisebb, mondom kisebb mint egyes állampapíroké!!!!!!!!!! Annak idején az irodában rákérdeztem, hogy ezt komolyan gondolják-e, és hogy mit szólt ehhez a Felügyelet. A válasz az volt, hogy sosem emeltek ez ellen kifogást, pedig ezek az ismertetők minden irodában ott voltak, csak a vak nem vette észre őket. A felügyeleti ellenőrnek ezen sosem akadt meg ezen a szeme? Ki hiszi ezt el? Kiváncsi lennék, hogy egy független bírói eljárásban, hogyan értékelnék ezeket és a hasonló dokumentumokat, amelyekből van még egy néhány?!

Válaszok

Nicky

#344 Re: Re:

2015-11-22 11:29:58

#343: 343 - Re:  

 

Még egy gondolat a kamatok elvonásáról, bár erről itt már sokat írtak.

Amennyiben nem fizetik ki a kamatokat, és a NAV nem fizeti vissza (nem tudom hova) a levont kamat adót, akkor az állam olyan haszonra tett szert, amihez mi adtuk a tőkét, és az állam a mi tőkénk révén jutott bevételhez, az általa felügyelt, de mégis törvénytelenül müködő Q. közremüködésével. Nem kell jogásznak lenni, hogy valaki ennek jogtalanságát és tisztességtelenségét belássa. Kell ezt kommentálni, hogy ez micsoda!!!!!


Vendég

#345 Re: Re:

2015-11-22 12:05:57

#343: 343 - Re:  

  Mivel én is érintett vagyok, a fentiek után senkinek nem ajánlom, hogy TBSZ vagy NYESZ számlán takarékoskodjon bármennyire is kampányolnak mellette! NYESZ = Időskori biztonság? Hát ITT VAN! Mehetünk az árokba. Mert nem hagynak szélén. Még el is piszkolnak mindenféle harácsoló, felelőtlen kamat hajásznak is aki a káron is nyerészkedni akar?