Petíció Magyarország EU-tagságának megszűnéséért

Quoted post


Vendég

#49 Re: Re:

2015-11-19 06:24

#9: Kunavar - Re:  

 Soha nem voltunk többblet befizetők :)

Ebben az esetben lehúzhatjuk a rólót, mert a haveri kör kiköltözne a vagyonához Luxemburgba, s jót röhögnének rajtuk, akik simán kinyúlnánk!

És mi lesz azzal a több százezer magyarral....aki kint dolgozik....és eltartja a fél országot....????.....normális ez a barom....???....kik ezek az önkényes idióták....????....az ország még azért nem döglött éhen....mert a sok kinti melós küldi haza a lóvét....ezek közül akik aláírják mennyinek van kint gyereke....???....bolond barmok társasága....!!!!!!!!!

Válaszok


Vendég

#134 Re: Re: Re:

2016-03-06 22:08:07

#49: - Re: Re:  

 talám pontosan utána kellene nézni, sajnálattal közlöm, többletfizetők vagyunk 30-40%-ot fizetünk és 3%-ot kapunk vissza, talán utána kellene pontossan nézni, mt mondanak a Magyar közgaszdászok. Amúgy biztos mindig annyira fontosak voltunk nekik, hogy többet adtak. Végig kellene nézni a valós Magyar történelmet és az még is nonszensz, hogy azért mert másnak más a véleménye akkor le barmozza meg le idiótázza. Lehet, hogy még is csak van aki Önnél tisztábban lát. Ja! Elfelejtettem hogy a múltik is itt adóznak, nálunk hagyták a pénzt, véletlenül sem viszik ki.