Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!

Quoted post

Andi

#425 Re: Azt hittem vicc

2015-11-02 15:46

#386: Egy átlagos pécsi lakos - Azt hittem vicc 

 1. Szabadult már el veszélyes állat Budapesten is, riasztották a megfelelő és alkalmas szerveket, és befogták, majd visszavitték a helyére, vagy szabadon engedték az arra kijelölt élőhelyén.

2. Ha ott laknék Pécsett, és jeleznék, hogy elszabadult egy farkas, ezért "kirándulási tilalom" van, akkor nem mennék kirándulni és ilyen formán nem lennék veszélyben, mivel a farkas nem a sarki vegyesbe indult...

3. A farkas alapvetően nem veszélyes az emberre, kifejezetten tart tőle, lehetőleg elkerüli - főleg egyedül, tehát a helyzet nem mondható annyira kritikusnak. Ha egészséges állatról van szó, annak ez a normális viselkedése.

Nem tudom más hogy van vele, nekem kifejezetten gyomorforgató látvány az, aki állatkert igazgatóként a saját házában nem az sk vadászatából származó bőröket tart (merthogy Baranyában nem jellemző a kilőhető tigris) és azok mellett pózolva hadovál az állatvédelem és a vadászat összhangjáról... Én szeretem a kutyákat, ezért nem tudnám elképzelni Totó kitömött buksiját a hálómban. Ha szeretem az állatokat, nem lövöm le őket.

Van az az eset, amikor a saját és/vagy a környezete érdekében meg kell szabadulni egy állattól - de az elhangzott infók alapján ez nem az volt, és ezt egy igazgatónak tudni kéne. Ez a pasi csak szeret vadászni. Ha jó igazgató lenne, akkor ezt félrerakná, és a valóban legoptimálisabb megoldást keresné. A petícióval elindul egy folyamat, ahol olyanok döntik el a sorsát, akik nem csak a hírekből olvasták, hogy "lelőtte a farkast", és nem csak ezt veszik figyelembe. Ez semmiképp sem felesleges, ezért írtam alá. :)

Válaszok

Anonyma

#670 Re: Re: Azt hittem vicc

2015-11-02 19:45:01

#425: Andi - Re: Azt hittem vicc 

 Ön is demenciában szenved...3.pontja...Évekkel ezelőtt egy nagymama életébe került...