Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!

Quoted post

Vendég, aki szereti az állatokat, de az embereket is

#322 Re:

2015-11-02 13:27

. A Pécsma emlékeztetett, hogy 1995-ben már elszabadult egy farkas az állatkertből és a Mecsekben megölt egy unokájára vigyázó nagymamát. Akkor egy nap alatt megtalálták, majd egy mesterlövész ki is lőtte az állatot.#1: -  

 Ugye ezt nem akarta senki. Mit szóltok, ha a Ti nagyitok lett volna 1995-ben az áldozat? Kérek mindenkit járjon a földön, vagy menjen inkább dolgozni, mert utálatos ez a sok nyálverés a lényegtelenről. Aki nem látja, hogy embereket mentett meg az igazgató, miért nem ment velük és csalogatta volna magához a farkast? Találkoztatok már egy szökött álattal, aki valószínű azért menekült mert kiverte a falka, és fel volt bőszülve? Ha nem akkor tényleg mindenki nyugodjon le, és hagyja nyugodni a farkast az örök vadászmezőkön!

Válaszok

András

#327 Re: Re:

2015-11-02 13:35:38

#322: Vendég, aki szereti aállatokat, de az embereket is - Re:  

Több környező országban is élnek farkasok szabadon, sőt újra megjelentek a Bükkben is. Az ilyen barmokat kellene ketrecbe zárni, míg halomra nem lövöldözik őket. Méghogy, a nagymama.... Sokkal több részeg vadász lőtte agyon a társát, a hajtóját, mert vadnak nézte, mint amennyi vadállat emberre támadt. Lőjük halomra akkor az összes vadászt? (Mondjuk, én szívem szerint benne lennék!...:-))

 


Vendég

#784 Re: Re:

2015-11-03 06:17:41

#322: Vendég, aki szereti az állatokat, de az embereket is - Re:  

 Saját magadat hazudtolod meg. Az állat menekül , fél stb. Nyílván egy vérengző vadat meg kell fêkezni, bár számtalan formája van az elpusztításán kívül. Tudod rosszul tetted , hogy elküldöd dilgozni a hozzászólókat, akiknek annyi joga van itt "nyálat verni" a kultúrált szavaiddal élve, mint Neked és akit elküldesz dolgozni vadgazdászattal foglalkozik, mint pl én. Találkoztam már felbőszült állattal pl malacait vezető kocával, vagy sebzett vaddisznóval és tudtam mit kell csinálni .Az egyiket lelőni , a másikat kikerülni. Szerintem ennyi tudománnyal ne osztogasd az észt, mert félő, hogy Neked nem marad !

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook