Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
farkas
Nevetséges, hogy egy szervezet és annak pártoló tagjai a józan eszüket is képesek sutba vágni a fanatizmusuk miatt. Ráadásul olyan embert bántanak, akinek adott helyzetben percek alatt, az elveivel ellentétes döntést kellett hoznia. Szívem szerint azt kívánnám, hogy éljék át a farkastámadást ők maguk, vagy a szeretteik révén, s utána irkáljanak alá petíciókat.
Re: "vendég"
Érdekelne egy dolog! Ti akik ilyen vehemensen követelitek az igazgató lemondását, és ennyire elkötelezett állatvédők vagytok ( ami persze dícséretes dolog). Mivel táplálkoztok??? Zöldséggel, gyümölcsel? Vagy esetleg legyílkolt csirkét, disznót és esetleg más élőlényt is fogyasztotok? Azok az állatok megérdemlik a halált? Csak azért, hogy a "csúcsragadozónak" számító ember jól lakjon? Elkötelezett állatvédő vagyok jó magam is. de ez a sok komment ami itt olvasható, felháborító! Valóban lehetett volna más megoldás is! Talán ennek a sok "szakértő" embernek össze kellett volna fogni, és együttes erővel befogni a farkast! Aki nem támad emberre, jámbor, játszik a gyerekekkel stb... Nem pedig egy hír hallatán odaülni a gép elé, és ítélkezni! Nagyon kevés embeer volt ott! Valaki hozott egy döntést! El kell fogadni vissza csinálni már úgysem lehet! Felvetődik a kérdés! lehet a Liga vezetője pályázik az állatkert igazgatói posztjára? Ez most kapóra jött neki biztosan! Támadhat! Mint látszik támogatókra is talált! De ez csak egy összeesküvés elmélet!
Ilyen aljas dolgot,egynormális értékrendet képviselő ember nem tehet. Ráadásul egy állatkert igazgatója. Hogy nem süllyed a föld alá szégyenében.
Re: Re:
#322: Vendég, aki szereti az állatokat, de az embereket is - Re:
Saját magadat hazudtolod meg. Az állat menekül , fél stb. Nyílván egy vérengző vadat meg kell fêkezni, bár számtalan formája van az elpusztításán kívül. Tudod rosszul tetted , hogy elküldöd dilgozni a hozzászólókat, akiknek annyi joga van itt "nyálat verni" a kultúrált szavaiddal élve, mint Neked és akit elküldesz dolgozni vadgazdászattal foglalkozik, mint pl én. Találkoztam már felbőszült állattal pl malacait vezető kocával, vagy sebzett vaddisznóval és tudtam mit kell csinálni .Az egyiket lelőni , a másikat kikerülni. Szerintem ennyi tudománnyal ne osztogasd az észt, mert félő, hogy Neked nem marad !
Hogy moosakodik, a Mokkában! Lehet érezni a hangján, hogy HAZUDIK!Különben is, miért nem lőtte úgy meg, hogy meg lehessen menteni, utána!
Akkor, azt a pár Magyarországon szabadon élő farkast is lőjük ki!!!! Nem baj, hogy védett!!!
Re: Re: "vendég"
Szerinted, nem talál az erdőben táplálékot magának?!!! Fú, de okos vagy! Előbb vadászna le, egy madarat, pockot, egeret, nyulat, kutyát, macskát, stb. bármit, mint egy embert!!!!Nem?!
Re: Re: Re: "vendég"
Ha Te mondod!!!! Én elhiszek mindenkinek mindent! :)
Re: Re: Re: Re: "vendég"
Pont ezért hiszed el, a Szatyor-mesét is.Vadászni akart a mocsok, most meg magyarázkodik!
Re: Re: Re: "vendég"
De biztosan találna! Nem érzem magam okosnak ennyi szakértő mellett!! Az embert nem vadászná le, hiszen fél tőle val.szeg. Lehet nem is tud vadászni! Lehet kölyök kora óta állatkertben nevelkedett: Ezt senki sem tudhatja mi történt volna!
Re: Re: Re: Re: Re: "vendég"
Re:
Igaz ha már az elhelyezést nem tudta szakszerűen biztosítani, legalább lerendezte a " problémát " - úgy gondolta - hát nem !
Vagy úgy meglőni, pl.lábon, hogy legyen esély a meggyógyítására.De, erre egy vadász/gyilkos nem gondol!
| This discussion has been closed. |
Koszonom..