Önvédelmi célú lőfegyverviselés

Quoted post

T.

#78 Re: Re: Re:

2015-10-26 23:51

#76: - Re: Re:  

 Attól hogy valamivel ölni lehet, attól az még csak egy eszköz. Vajon hány ember konyhájában van konyhakés? Magyarországon a szándékos emberölést nagy részben késekkel követik el. Betiltanád a kést? Vagy csak azért mert vannak gyorshajtók, megnehezítenéd-e a jogosítvány megszerzését annyira, hogy a végén csak néhány politikusnak legyen autója, mint Észak-Koreában?

A felelős fegyvertartásra a lakosság legnagyobb része tökéletesen alkalmas. Az USA statisztikái bizonyítják hogy a legális fegyvertartó lakosság sokkal kisebb eséllyel követ el erőszakos dolgot, vagy bármilyen bűncselekményt, szabálysértést mint azok akiknek nincs legális lőfegyverük.

Hogy a bűnözők illegális lőfegyverekkel mit csinálnak, az egy teljen más téma, de ez a petíció sem róluk szól, hanem a tisztességes, törvénytisztelő emberek jogairól.

Válaszok


Vendég

#79 Re: Re: Re: Re:

2015-10-27 04:31:15

#78: T. - Re: Re: Re:  

 Nagyon frappáns és igaz válasz! Minden benne van a válaszban. A törvénytisztelő, nagykorú lakosság alkotja a társadalom többségét, akik igenis alkalmasak szigorú szabályozás mellett fegyvertartásra és viselésre. Aki az erőszakos fegyverhasználat ellen aggódik, annak indítani kéne egy másik petíciót, amelyben az illegális fegyverhezjutás visszaszorítását kérik. Itt nem eről vanszó, hanem arról, hogy a "rendes emberek" kérik, hogy nézzék őket nagykorúnak, ha teljesíteni tudják a feltételeket, akkor legyen módjuk lőfegyvert tartani, kiegyenlítve ezzel az esélyeket a bűnözőkkel, akik ma minden gond nélkül megvillanthatnak egy illegális lőfegyvert.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...