Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post


Anonymous

#938 Az én cégem az én harcom

2015-10-20 16:07

Az én harcom :  Azért írom ezeket a sorokat , mert elegem van a sok fasz vagyonőrcégből akik azt hiszik , hogy velünk munkavállaló/rabszolgákkal bármit meglehet tenni .  Nevén nevezem Bon –Sec és leányvállalatai élükön ugye a nem olyan régen bedöntött Első-Petriot Kft –vel  M.Roland vezényelte céggel akinek ott log a feje felet  a börtön ígérete is . Na de ezt ugorjuk van itt egy másik problematika ami engem és kedves kollégáimat jobban érinti. A kamara hőn áhított vezéregyéne E. Attila aki szépen bejelentet mindenkit majd mossa kezeit , attól , hogy most már mindenki hívatalos bruttóba dolgozik nem mentesül a múlt vétségei alól ! Például a ki nem fizetett de felvett benzinpénzek a meg nem tartott de felvett támogatások, oktatásra úgy Danitzpusztán  egy hely amit senki sem látott csak aki ott dolgozik .Vajon miért akarja ez a kedves Attila elérni azt , hogy 2017-től megint kötelező legyen a kamarai tagság. Most , hogy a kamarai központot is saját szomszédjától és barátjától bérli Pécset ! Vajon ez a fasza gyerek aki képes lenyúlni a szabinkat és feszíteni a Toyota Land C.-ben azt hangoztatva , hogy az a  banké, kötelezni és fenyegetőzni azt tud rendesen persze csak utalásokat tesz !Mellé beszélős pöcs  Például : keres másik helyet ha nem tetszik, elleht menni ha itt nem jó a bér, nyugit akarok azt mert nem akar börtönbe ülni pedig ott lenne a hely a többi hasonló cégvezetővel együtt remélem egyszer eljön az idő mikor ezek az emberek megfizetik az ellopott pénzeink árát rendesen. 

 

  Fizetés Bon-Sec ime : Havi 240óra + 2 nap szabi (mindig  kiírva soha ki nem vett  ) 101.000 Forint  (10 nap +2 szabi) Tudom most fogjam be  ne is merjek sírni örüljek van munkám van , hol melegedni de nem én kurvára nem örülök , hogy ha egy hónapban 21 munkanap van akkor nekem kiírnak két nap szabimat, mert azzal teljesítem a 21. napot . Ráadásul 4000 forintba elszámolva úgy , hogy egy kibaszot szabi  miért nem minősül egy napnak miért csak kettő szabi vált ki egy munkanapot kedves E. Attila, miért 4000 forint egy nap miért nem a pótlékokkal csökkentett alapbért kapom egy szabadságra fizetségként kedves E. Attila . Ráadásul ha itt tartunk akkor én minimálbér alatt keresek hiszen 168 órára : 65000 Ft a keresetem de persze ezzel is létminimum felet vagyok .  

 

 

 

 Nagyon örülök a mesterségesen a békapicsája alatt tartott fizetéseknek bármerre is nézek lehet az bármilyen szakmunka . Szakmunka na igen mire fizetik majd sokan portás, telepőr egyszerűőrként a kamarai tagságot , ráadásul vizsgáztatnak minket 5 évente a semmire,  megbecsülés semmi a szakma meg lassan süljed a semmibe. Kedves E.  Attila a kedves feleségének meg szóljon , hogy ne hordja olyan magasan azt a kibaszott orrát ami nagyobb mint a szilikon a mellébe , mert nem áll jól neki ez a stílus ! A kosár meccsen ha már nem is vagyok a cégnél találkozunk majd integetek . 

 

 Ja igen kedves Bon –Sec járőrök mert némelyik tényleg az és ők is szarul keresnek még ha nem is bökik oda Schl.Csaba főnökük orra alá , hogy kurva szarul keresnek én megteszem , jobb ha tudja , hogy csak azért basszák még az L200-ba a rezet , mert van maszek nekik ha hihetek a szavaiknak de hiszek . Fizetésük pedig nos ezt is tudom : 112000 Havi 240 óra + 2 nap szabi iegn IGEN ennyi fegyverrel az oldalukon, autóba alszanak , ugye hol a pihenőhely E. Attila .  Még azt is meg tiltotta nekik , hogy zuhanyozzanak .Feladataik napi postázás , pénzszállítás , riasztás kivonulás , gépellenőrzés ja igen itt még lehetne írni kedves Csányi Sanyiról is ugyebár Bonafarm csoport . 

Üdv mindenkinek puszi papikám puszi Elpapa, pusza mindenkinek , hogy menjen a Bon Sec vezetősége ahová most gondolom ODA igen

Válaszok


Vendég

#940 Re: Az én cégem az én harcom

2015-10-21 10:07:55

#938: - Az én cégem az én har  A Bon-Sec témához hozzá szólva    És akkor még nem beszéltünk a plusszokról gépőzés táblaírnokság és a szolgálati utasításokról a portás/telepőr szolgálati időben nem tévézhet nem hallgathat rádiót nem internetezhet és nem olvashat. Szolgálati időben 4 óra pihenőt tarthat külön pihenőhejségben ami bisztosítva úgyebár nincsen de a négy órát sem lehet kivenni mert éjel érkezik a tápos kamion de semmilyen formában nem alhatnak sem a telepőrök sem a járőrök de a 24-órás szolgálat után érjen haza biztonságba