Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!
Quoted post
![]() Anonymous |
#938 Az én cégem az én harcom2015-10-20 16:07Az én harcom : Azért írom ezeket a sorokat , mert elegem van a sok fasz vagyonőrcégből akik azt hiszik , hogy velünk munkavállaló/rabszolgákkal bármit meglehet tenni . Nevén nevezem Bon –Sec és leányvállalatai élükön ugye a nem olyan régen bedöntött Első-Petriot Kft –vel M.Roland vezényelte céggel akinek ott log a feje felet a börtön ígérete is . Na de ezt ugorjuk van itt egy másik problematika ami engem és kedves kollégáimat jobban érinti. A kamara hőn áhított vezéregyéne E. Attila aki szépen bejelentet mindenkit majd mossa kezeit , attól , hogy most már mindenki hívatalos bruttóba dolgozik nem mentesül a múlt vétségei alól ! Például a ki nem fizetett de felvett benzinpénzek a meg nem tartott de felvett támogatások, oktatásra úgy Danitzpusztán egy hely amit senki sem látott csak aki ott dolgozik .Vajon miért akarja ez a kedves Attila elérni azt , hogy 2017-től megint kötelező legyen a kamarai tagság. Most , hogy a kamarai központot is saját szomszédjától és barátjától bérli Pécset ! Vajon ez a fasza gyerek aki képes lenyúlni a szabinkat és feszíteni a Toyota Land C.-ben azt hangoztatva , hogy az a banké, kötelezni és fenyegetőzni azt tud rendesen persze csak utalásokat tesz !Mellé beszélős pöcs Például : keres másik helyet ha nem tetszik, elleht menni ha itt nem jó a bér, nyugit akarok azt mert nem akar börtönbe ülni pedig ott lenne a hely a többi hasonló cégvezetővel együtt remélem egyszer eljön az idő mikor ezek az emberek megfizetik az ellopott pénzeink árát rendesen.
Fizetés Bon-Sec ime : Havi 240óra + 2 nap szabi (mindig kiírva soha ki nem vett ) 101.000 Forint (10 nap +2 szabi) Tudom most fogjam be ne is merjek sírni örüljek van munkám van , hol melegedni de nem én kurvára nem örülök , hogy ha egy hónapban 21 munkanap van akkor nekem kiírnak két nap szabimat, mert azzal teljesítem a 21. napot . Ráadásul 4000 forintba elszámolva úgy , hogy egy kibaszot szabi miért nem minősül egy napnak miért csak kettő szabi vált ki egy munkanapot kedves E. Attila, miért 4000 forint egy nap miért nem a pótlékokkal csökkentett alapbért kapom egy szabadságra fizetségként kedves E. Attila . Ráadásul ha itt tartunk akkor én minimálbér alatt keresek hiszen 168 órára : 65000 Ft a keresetem de persze ezzel is létminimum felet vagyok .
Nagyon örülök a mesterségesen a békapicsája alatt tartott fizetéseknek bármerre is nézek lehet az bármilyen szakmunka . Szakmunka na igen mire fizetik majd sokan portás, telepőr egyszerűőrként a kamarai tagságot , ráadásul vizsgáztatnak minket 5 évente a semmire, megbecsülés semmi a szakma meg lassan süljed a semmibe. Kedves E. Attila a kedves feleségének meg szóljon , hogy ne hordja olyan magasan azt a kibaszott orrát ami nagyobb mint a szilikon a mellébe , mert nem áll jól neki ez a stílus ! A kosár meccsen ha már nem is vagyok a cégnél találkozunk majd integetek .
Ja igen kedves Bon –Sec járőrök mert némelyik tényleg az és ők is szarul keresnek még ha nem is bökik oda Schl.Csaba főnökük orra alá , hogy kurva szarul keresnek én megteszem , jobb ha tudja , hogy csak azért basszák még az L200-ba a rezet , mert van maszek nekik ha hihetek a szavaiknak de hiszek . Fizetésük pedig nos ezt is tudom : 112000 Havi 240 óra + 2 nap szabi iegn IGEN ennyi fegyverrel az oldalukon, autóba alszanak , ugye hol a pihenőhely E. Attila . Még azt is meg tiltotta nekik , hogy zuhanyozzanak .Feladataik napi postázás , pénzszállítás , riasztás kivonulás , gépellenőrzés ja igen itt még lehetne írni kedves Csányi Sanyiról is ugyebár Bonafarm csoport . Üdv mindenkinek puszi papikám puszi Elpapa, pusza mindenkinek , hogy menjen a Bon Sec vezetősége ahová most gondolom ODA igen |
Válaszok
Vendég |
#940 Re: Az én cégem az én harcom2015-10-21 10:07:55#938: - Az én cégem az én har A Bon-Sec témához hozzá szólva És akkor még nem beszéltünk a plusszokról gépőzés táblaírnokság és a szolgálati utasításokról a portás/telepőr szolgálati időben nem tévézhet nem hallgathat rádiót nem internetezhet és nem olvashat. Szolgálati időben 4 óra pihenőt tarthat külön pihenőhejségben ami bisztosítva úgyebár nincsen de a négy órát sem lehet kivenni mert éjel érkezik a tápos kamion de semmilyen formában nem alhatnak sem a telepőrök sem a járőrök de a 24-órás szolgálat után érjen haza biztonságba |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3290 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2004 Létrehozva: 2025-07-10
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
537 Létrehozva: 2025-07-16
‘Kuss’nál kuss!
1258 Létrehozva: 2025-07-01
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
414 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1755 Létrehozva: 2025-06-30
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
455 Létrehozva: 2025-07-08
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
A kassai magyar oktatás jövője
757 Létrehozva: 2025-07-04
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
147 Létrehozva: 2025-07-09
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
87 Létrehozva: 2025-07-11
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
65 Létrehozva: 2025-07-16
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4786 Létrehozva: 2025-06-09
Füstmentes koncerteket akarunk!
41 Létrehozva: 2025-07-14
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
121 Létrehozva: 2025-07-04
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
87 Létrehozva: 2025-07-02
Felszólítás a Magyar Kormányhoz: Szüntesse meg a diplomáciai kapcsolatokat Izraellel, amíg a népirtás tart!
34 Létrehozva: 2025-07-14
Teyföl Teybegríz
100 Létrehozva: 2025-06-17
Legyen ivókút a József téren!
149 Létrehozva: 2025-07-01