Önvédelmi célú lőfegyverviselés

Quoted post

Gunmaster

#59 Re: Re:

2015-10-17 12:49

#56: T. - Re:  

 Kék fórum... :-/

Fővárosunk egyik fegyverboltjának tulajdonosa habzó szájjal, vérben forgó szemmel, köpködve uszít a petíció ellen - természetesen talpnyaló falkájának ujjongása és támogatása mellett.

Válaszok

Oldshooter

#62 Re: Re: Re:

2015-10-17 13:52:26

#59: Gunmaster - Re: Re:  

 Ezegény pára! Nem fog sokáig élni, ha így reagál ilyen békés dolgokra is. Elviszi az ideg  :)

 

Egyebként a nethirlap fórumon volt egy kis diskurzus, megírtam a véleményemet, ők is az övéket és ennyiben maradtunk. Én névvel vállalom, mivel azt feltételezték, hogy ez valami hatóság altal adatgyűjtési céllal indított kezdeményezés.  És hogy én csak egy hatbetűs nick vagyok. Erre én bemutatkoztam, hisz nincs rejtegetni valóm (egyébként vitapartnereim nem fedték fel kilétüket), és elmondtam (leírtam), hogy itt értelmes, nagykorú, jogkövető emberek semmi mást nem akarnak, csak megmutatni, hogy sokan vannak és azt szeretnék, hogy a döntéshozókkal párbeszéd alakuljon ki és sikerüljön meggyőzni őket arról, hogy erre jogos igény van. Egyébként eddig soha, sehol nem láttam, hogy sikerült volna a hatóság vagy a törvényhozás oldaláról kérdezz-felelek formájában megbeszéltetni bárkit. Szerintem ez a hatszáz közeli támogató egyértelművé teszi, hogy olyan kérdésről van szó, amiről a másik oldalnak illő volna tudomást venni.

Egyébként számomra nagyon kiábrándító, hogy soha, semmilyen cél érdekében nem lehet úgy összezárni sorainkat, hogy valaki(k) ne kezdjék el bomlasztani az egységet. Látszólag az ilyen embereknek is az volna az érdeke, hogy ebből legyen valami (pl. egy fegyverkereskedőnek, ahogy írtátok egyértelmű kéne, hogy legyen a motivációja), e helyett ellenlábas módjára veszik el a kedvét a tenni akaróknak.

No, de szerintem lássuk, hogy meddig nő a támogatók száma, aztán annak ismeretében lehet tervezgetni a következő lépéseket. Ha meghal a kezdeményezés, az is jelent valamit, mégpedig, hogy nem érett a helyzet a változásra.

Oldshooter

#63 Re: Re: Re:

2015-10-17 15:05:22

#59: Gunmaster - Re: Re:  

 Egyébként mi az a kékfórum? Ez a neve? 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...