Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#3758

2015-09-04 15:34

Már bocsánatot kérek, akinek nem inge ne vegye magára!!! De a provokátoronak és azoknak aki még azt a fáradtságot sem veszik maguknak, hogy a Q csoporból tájékozódjanak üzenem. Nem kell a csoporttal tartani, nem kell demonstrációra menni, intézze a saját ügyét ahogy akarja, de ne keltsen rossz hangulatot, pánikot! Nem gondolhatja senki sem, hogy a Facebook-csoport vezetői, majd a helyébe megy és mindent elmagyaráz... Mutassa meg az aki elégedetlen a szervezéssel, tüntetésekkel, hogy jobban tudja, hogy vannak jobb ötletei, akkor higgye el sokan leszünk akik támogatni fogjuk. Lehet aaz ötleteket megosztani, lehet szervezkedni, csatlakozni a csoporthoz. 

Igen nagy köszönet jár a Facebook-csoport vezetőinek!!! Aki nézi, követi az eseményeket tudja milyen hatalmas energiát tesznek nap mint nap azért, hogy még mindig beszélnek rólunk! Mindenkiért aki Q károsult teszik a dolgukat, nem zártak ki senkit sem! Csak abba gondoljanak bele hány napot töltöttek ezzel eddig fáradhatatlanul, mennyit kilincseltek, mennyi követ megmozgattak eddig.

Összefoglalva: Demonstrálni addig amíg a 100%-ot meg nem kapjuk, és nem elkeseríteni az embereket!

Válaszok


Vendég

#3759 Re:

2015-09-04 18:35:17

#3758: -  

 egyetértek! Éva, István, Gabriella stb. minden köszönönetet megérdemelnek!

És a Répási-nyilatkozat szörnyű! Azt mondta , mindent megtettek. És a készfizető szó betétele? 


Vendég

#3764 Re:

2015-09-05 10:34:42

#3758: -  

 Remélem sikerül viszakapni a megspórolt pénzét annak aki úgy kuporgatta össze, aki lopta annak csak vesszen Én ezt  szeretném.