Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Quoted post

Ultras Liberi

#135 Megszólalás

2015-08-19 11:32

Meg kellene szólítani titeket, de inkább a lecsóba vágok!

Az a hír járja, hogy újra egy országos megmozdulással próbálkoztok és persze megint a foci lesz pellengére állítva és a testnevelés! 

Azt csináltok amit akartok, azt követeltek amit akartok, de a fociról egy rossz szót sem, a mindennapos testnevelés, mindennapos ének és a kötelező heti egy foci óra maradni fog!!!!!!
Ellenkező esetben elfoglaljuk az ország nagyobb egyetemeit és középiskoláit. Amire a diákság saját érdekében nem volt képes arra mi képesek vagyunk!
Ha nem lesz rend az oktatásban és a diákok körében akkor majd mi rendet teszünk. Elegünk van a tesiből felmentett nyápic tanulókból akik a mi adónkból tanulnak és próbálják megmondani a tutit!
Ha mi egyszer utcára vonulunk és elfoglaljuk az iskolákat ezeket a hallgatókat tutira az ablakon szórjuk ki.

Az oktatást bízzátok a szakemberekre akiket a törvényesen és demokratikusan megválasztott kormány kért fel! A tanár az tanítson, a diák meg tanuljon- azt ami törvényileg elő van írva! A tanár a mi adónkból kapja a fizetését, a diák a mi adónkból tanul. Innentől kezdve inkább kuss és örüljetek annak amitek van. A foci legalább pénzt termel és megmozgatja az embereket!

Van nekünk is családunk-vannak gyerekeiknk akik ebben a szellemben nevelkedtek-tudjuk kiket kell kipaterolni a közoktatásból.
Ha eljön az idő akár 300 ezer embert és gyereket tudunk mozgósítani. Állítsátok le a Hallgatói és Középiskolások Hálózatát és ha lehet Kern Barbit (vagy Molnár Barbarát - ahogyan még egy hete nevezte magát a facebookon) Aki nem tudja, hogy ő kicsoda érdeklődjön a Borsnál! Egy szurkoló társunkat juttatta alaptalanul rendőr kézre!

 

Válaszok


Vendég

#139 Re: Megszólalás

2015-08-19 20:44:05

#135: Ultras Liberi - Megszólalás 

 Köszönjük a véleményetek.

Ahogy Nektek is szabad meccs után hörpinteni egyet, mi is csak azt szeretnénk, hogy munka után - ha kedvünk tartja - továbbra is megihassonk egy pohár sört, vagy rágyújthassunk. Ahogy szabadon viselhettek trikót, rövidnadrágot, mi is csak azt szeretnénk, hogy a nyári 40 fokban mi is megtehessük ezt.  Ahogy Ti most is tettétek, mi is csak azt szeretnénk, hogy a jövőben is elmondhassuk a véleményünket. Ahogy Ti önmagatokat adjátok, mi is szeretnénk önmagunkat adni diákjainknak továbbra is. Anélkül, hogy ezért eljárás alá vonnának, eltávolítanának bennünket a pályáról. Ugyanazt szeretnénk, amit Ti is szabadon megtehettek. Tőlünk ezt akarják most elvenni.

Összefognunk kéne, ha ezt értéknek tartjátok, nem egymásnak esnünk. Mert ha mi elbukunk, Ti is könnyen sorra kerülhettek.


Vendég

#148 Re: Megszólalás

2015-08-21 20:49:09

#135: Ultras Liberi - Megszólalás 

 Te focizzá! Csak nem látom amagyar futballt....Ferencváros, MTK, Debrecen, Videoton? Ugyan már! Majd bontatok ti még stadiont akét kezetekkel! Legalább fizikumotok lesz tőle!