Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Ultras Liberi

/ #135 Megszólalás

2015-08-19 11:32

Meg kellene szólítani titeket, de inkább a lecsóba vágok!

Az a hír járja, hogy újra egy országos megmozdulással próbálkoztok és persze megint a foci lesz pellengére állítva és a testnevelés! 

Azt csináltok amit akartok, azt követeltek amit akartok, de a fociról egy rossz szót sem, a mindennapos testnevelés, mindennapos ének és a kötelező heti egy foci óra maradni fog!!!!!!
Ellenkező esetben elfoglaljuk az ország nagyobb egyetemeit és középiskoláit. Amire a diákság saját érdekében nem volt képes arra mi képesek vagyunk!
Ha nem lesz rend az oktatásban és a diákok körében akkor majd mi rendet teszünk. Elegünk van a tesiből felmentett nyápic tanulókból akik a mi adónkból tanulnak és próbálják megmondani a tutit!
Ha mi egyszer utcára vonulunk és elfoglaljuk az iskolákat ezeket a hallgatókat tutira az ablakon szórjuk ki.

Az oktatást bízzátok a szakemberekre akiket a törvényesen és demokratikusan megválasztott kormány kért fel! A tanár az tanítson, a diák meg tanuljon- azt ami törvényileg elő van írva! A tanár a mi adónkból kapja a fizetését, a diák a mi adónkból tanul. Innentől kezdve inkább kuss és örüljetek annak amitek van. A foci legalább pénzt termel és megmozgatja az embereket!

Van nekünk is családunk-vannak gyerekeiknk akik ebben a szellemben nevelkedtek-tudjuk kiket kell kipaterolni a közoktatásból.
Ha eljön az idő akár 300 ezer embert és gyereket tudunk mozgósítani. Állítsátok le a Hallgatói és Középiskolások Hálózatát és ha lehet Kern Barbit (vagy Molnár Barbarát - ahogyan még egy hete nevezte magát a facebookon) Aki nem tudja, hogy ő kicsoda érdeklődjön a Borsnál! Egy szurkoló társunkat juttatta alaptalanul rendőr kézre!