Mi európaiak vagyunk, és azok is maradunk!

Quoted post


Vendég

#78 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-28 12:43

#64: Csudinka Csudutov - Re: Re: Re: Re:  

 Bocsi, de a netre mindenki azt tesz fel amit csak akar! A google egy nőt hoz be a névre, ez a név pedig egy szlávnak tűnő férfi végződésű vezetéknév, ha már nőről beszélünk, csak tegyük fel és ténylegesen szláv névről beszélünk (mert az anyakönyvezhető magyar nevek listáján sem Csudinka, sem Csudotov nem szerepel, így hivatalosan nem hinném, hogy ezen a néven anyakönyveztek volna magyarországon bárkit is), akkor viszont a helyes családi név ragozása nő esetében Csudotova, vagy Csudotovna lenne. ;)

Lehet, hogy az emberek többségét megetetheted, és egy ilyen petíció is jó arra, hogy rivaldafénybe kerülj. Az aláíróknak meg gratuláció, ha asszisztálnak ehhez!

Válaszok

Judit

#80 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-28 22:14:20

#78: - Re: Re: Re: Re: Re:  


Rátaláltál a Google-ön Csudira, és ezek után azt mondod, nem létezik?  Interjúk is vannak vele, könyvek társszerzője is. A cégét is elég könnyű megtalálni.

http://www.mimox.com/gyongyhalaszat/kapcsolj_rank/5/Csudi.html

Csudi Csudutov néven a Facebookon is fent van. Én Seregélyes Judit vagyok, én írtam a petíció nagy részét, engem is megtalálsz ilyen néven.

Danila Attila

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-29 06:28:45

#78: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Kedves Vendég!
Az az egy találat, amit a net kihoz, pont elegendő ahhoz, hogy elhidd, az adot személy létezik, és igenis valóságos.
Az hogy ez a név nem túl elterjedt ebben az országban, talán némi magyarázatra szorulhat, de azt hiszem, hogy nem egy álnéven bujkáló valaki lesz az, akinek feltételenül el kellene magyarázni a név eredetét.
Egyébként, ha szépen megkéred, még az is lehet, hogy elmondja neked, hogy honnan ered. ;)