Mi európaiak vagyunk, és azok is maradunk!

Quoted post

adófizető

#7 Re: Re:

2015-05-18 12:03

#2: - Re:  

 Egy értelmes okot mondjál már, hogy az ilyeneket, mint a gyerekgyilkosok, miért is kell az adófizetők pénzén életben tartani? Ha ennyire véded őket, akkor fizesd be az államkasszába légyszíves az eltartásuk költségét, merté nem kívánok ilyen ember alatti kategória eltartásáért adózni! 

Ami az EU-t illeti nem eszik olyan forrón a kását...  Viszont nem egy bűnöst tartunk el és max. több ezer elítéltre jut egy ártatlan, nem kicsit sántít a hasonlat.

Egyébként az EU tagság jó, vagy rossz nekünk kérdésben is erősen megoszlanak a vélemények.

Ha egy gyilkost kiengednek és újra öl, - mert ugye elég gyakori erőszakos bűncselekményeknél - akkor ti, akik aláírtátok a petíciót, a szemébe néztek a követkzeő áldozat hozzátartozóinak hangoztatva a gyikosok jogait? Szerintem lapulnátok, mint ... a fűben, csak addig van akkora szátok, míg a billentyűzet mögül, nevet és arcot nem vállalva szájkaratézni kell.

Válaszok


Vendég

#27 Re: Re: Re:

2015-05-18 23:19:25

#7: adófizető - Re: Re:  

 Szo sincs a peticioban arrol, hogy a gyilkost ki akarnank engedni. Ne keverj mar ossze dolgokat!


Vendég

#31 Re: Re: Re:

2015-05-19 07:51:07

#7: adófizető - Re: Re:  

 Valóban nincs szó a kiengedéséről, a gyilkosok eltartásának összege megoszlik az adófizetők között (jómagam elég sok adót fizetek), az EU-tagság pedig nem lehet kérdés Európa közepén, hacsak nem vagyunk olyan kivételesen jó gazdasági helyzetben, mint Svájc (és hát valljuk be: nem vagyunk).

Nincs jogunk ölni, pláne akkor nincs, ha tévedhetünk, márpedig tévedhetünk.

Hegeda

#56 Re: Re: Re:

2015-05-21 21:30:52

#7: adófizető - Re: Re:  

 Aki egy ember életét megmenti az az Emberiséget menti meg! 


Vendég

#67 Re: Re: Re:

2015-05-24 07:17:05

#7: adófizető - Re: Re:  

 A bünözők 60%-a szabad marad. Az elítéltek 33%-a ártatlanul ül. Ezt megtetézni halálbüntetéssel? Ki mer Istent játszani és milyen jogon. Hol a felhatalmazása. Mutasd a tiédet. Én igen is eltartom őket, a sok szabadon mászkáló bünöző nem zavar, őt is eltartod, engem ők zavarnak A jelen politikusaink hány halált okoztak követve, közvetlenül? Mégis mszabadok, körülöttünk , már minden országban ülnének, kivéve a keleti vég. Én Európai vagyok Te mehetsz a balkánra a nézeteid egy ideig még jók lesznek ott. Árpád, István mind Európa felé vezetett minket. Valamiért eljöttünk onnan, nem gondolod? Amúgy szívesen fordítanék egy valóban működö büntetésvégrehajtási rendszerre, mely emberséges és valóban visszavezeti a társadalom hasznos tagjai közé a delikvenst. Te is bármikor lehetsz ártatlanul elítélt, mert egyszerűbb mint a tettest megkeresni, vagy kínos a tettes személye, akkor bezzeg hangoskodnál és minket hívnál segítségül. Ráadásul Én mindig vállaltam a véleményemet, névvel arccal, már 82-ben is. Te? Hol a neved? Az enyém itt:

Horváthné Somogyi Katalin