TV2_Eden_Hotel

Quoted post

Perth

#9

2015-04-29 08:12

Ezt másoltad be:  "Mi számít nemi erőszaknak?  Tetszőleges szexuális aktus, erőszaknak minősül, ha létrejöttében NEM VOLT EGYETÉRTÉS a partnerek közt, vagy eleve olyan kapcsolatról van szó, ahol az egyetértés kizárt, pl. csalódon belül."  Ez alapján: 1. a család az egy olyan kapcsolat, ahol az egyetértés kizárt, 2. ezért ha férj a felségével szexel, az eleve nemi erőszaknak számít.  Óriási fogalom meghatározások, csak gratulálni tudok. 

Egyébként Nóri kellette magát, nem lehett tudni hogy mit akar, a NEM-je nem volt határozott NEM, a srác meg túlzásba esett, mert félig részeg volt és egyébként egy beképzelt, önelégült paraszt és azt hiszi, hogy neki egyik nő sem tud ellenállni, ezért is erőltette a dolgot.   De nem volt erőszak max Nóri határozatlanságából téves következetést vont le a piától belassult srác, mert előtte amugy megígérte Nóri neki, hogyha párok lesznek, majd szexelni fognak

Válaszok

tari

#10 Re:

2015-04-29 10:15:58

#9: Perth -  

Így van! Csak a feministák megint nem fogják fel pont azt, amit szajkóznak:

"A nem az nem!"

Ha Nóri azt mondja, hogy nem volt erőszak, akkor nem volt erőszak. A nem az nem. Ideje lenne a feministáknak a saját gondolataikat először magukra nézve elfogadniuk, és csak utána erőltetni másra.

 

Az meg, hogy hány nőt erőszakolnak meg? Ne röhögtessünk már! Egy felfújt feminista lufi az egész. Évente alig száz nemi erőszak történik az országban. (Bár a feministáknál már lassan az is nemi erőszak, ha a férfi megnéz egy nőt - az USA egyes államaiban ha 7 másodpercig néz egy férfi egy nőt, az már zaklatásnak minősül, még ha a nő miniszoknyában mutogatta is a fenekét.) Miközben évente 2X annyi embert ölnek meg, mint ahányat megerőszakolnak! Ez ellen nem petícióznak a feministák? Ja minek is, hiszen az áldozatok itt csak férfiak, azokért nem kell. A lényeg, hogy hisztizhessünk, meg hazudhassuk azt, hogy a nők ötöde meg lett erőszakolva. Mert a feminista szervezetek ezért kapják a pénzt.

Ha kiderülne az igazság, hogy a nőknek már több joguk van, mint a férfiaknak, és hogy nem a nők vannak elnyomva, hanem a férfiak, meg hogy alig történik az országban nemi erőszak (azt is jórészt kisebbségek követik el), meg hogy férfiakat gyakrabban ér szexuális zaklatás, mint a nőket, akkor szegény NANE, PATENT meg egyéb femi szervetzetek nem kapnának pénzt és bezárhatnák a kaput. Ezért van szükség erre a hisztériakeltésre is. Enélkül éhen döglenének a megélhetési feministák.

 

Arról nem is beszélve, hogy a nemi erkölcs elleni bűncselekmények elkövetőinek nagyobb része nő. Idézet a KSH adataiból:

"A házasság, család, ifjúság és nemi erkölcs elleni eljárás az összes elítélt 3,3%-át érintette. A nők körében magasabb ez az arány (4,2%), mint a férfiaknál (3,2%)."

NP
Vendég

#22 Re:

2015-05-11 12:09:20

#9: Perth -  

Természetesen lehetett volna precizebb a pszichorendeleses leírás - igazad van Perth abban, hogy félreolvasható, félreérthető - de helyesen, ahogy értendő:

"Mi számít nemi erőszaknak? Tetszőleges szexuális aktus, erőszaknak minősül, ha létrejöttében NEM VOLT EGYETÉRTÉS a partnerek közt, vagy eleve olyan kapcsolatról van szó, ahol az _szexuális aktusban való_ egyetértés kizárt".

A mondat egy feltételes szerkezetet tartalmazó összetett mondat, megengedő vagy-gyal:

- első rész: partnerekre vonatkozik, akár férj és feleség, azok közötti aktusra, HA nem volt EGYETÉRTÉS => erőszak

- második rész: egyéb családtagok közötti szex/aktus, pl apa-lány, apa-fiu, anyja-fia, testver-testver között történő szexről van szó, ahol a szexre való aktusban az egyetértés kizárt => ERŐSZAK

(természetesen devianciára már láttunk példát, és testvér-testvér, apa-lány kapcsoalt is volt már a történelemben, de 1) az elenyésző, 2) és itt a nem egyetértésről van szó, és arról, hogy pl 10 év alatti a gyermek, és a szülő perverziójából szexre kényszeríti)

 

Remélem segítethettem az értelmezésben, kedves Perth.

És köszi a válaszodat, mert, rádöbbentettél, hogy egyszerűsíteni kell a fogalmazásokban mindig, hogy minenki megértse, és egyfélét olvasson ki. Mert mindig lesznek olyanok, akik félreolvasnak, s emiatt félrekommunikálás van (lásd mindenkori magyar politika, ahol ez szándékolt), ha nem jól fogalmazunk. Ez a fogalmazó/komunikáló hibája! Ezért is kell mindig mindent tisztázni is, és az erőszakról/annak felismeréséről is tisztán kommunikálni. Ezért is gyönyörű-nehéz a magyar nyelv, és ezért lehet gondolatokat angolul egyszerűbben megfogalmazni.

 

"De nem volt erőszak max Nóri határozatlanságából téves következetést vont le a piától belassult srác, mert előtte amugy megígérte Nóri neki, hogyha párok lesznek, majd szexelni fognak" - nem tudom, döntsenek erről azok, akik benne voltak. DE ha ezt, és csak ezt a részt látja valaki a TV-ben, főként fiatalok, akkor ebből téves következtetést vonhatnak le. És ha van fiatal lány ismerősötök, lányotok, akkor pontosan jól tudjátok, hogy sokan közülök komplexussal rendelkeznek, kicsi az önbizalmuk (a média miatt is), s emiatt az ilyen közeledést is képesek valósnak hinni, és "helyesnek" tartani. Szóval ezt/ az erőszakos nyomulást mutatni TV-ben, mindenképpen helytelen, és tenni kell ellene.

 

Üdv,

NP