TV2_Eden_Hotel

tari

/ #10 Re:

2015-04-29 10:15

#9: Perth -  

Így van! Csak a feministák megint nem fogják fel pont azt, amit szajkóznak:

"A nem az nem!"

Ha Nóri azt mondja, hogy nem volt erőszak, akkor nem volt erőszak. A nem az nem. Ideje lenne a feministáknak a saját gondolataikat először magukra nézve elfogadniuk, és csak utána erőltetni másra.

 

Az meg, hogy hány nőt erőszakolnak meg? Ne röhögtessünk már! Egy felfújt feminista lufi az egész. Évente alig száz nemi erőszak történik az országban. (Bár a feministáknál már lassan az is nemi erőszak, ha a férfi megnéz egy nőt - az USA egyes államaiban ha 7 másodpercig néz egy férfi egy nőt, az már zaklatásnak minősül, még ha a nő miniszoknyában mutogatta is a fenekét.) Miközben évente 2X annyi embert ölnek meg, mint ahányat megerőszakolnak! Ez ellen nem petícióznak a feministák? Ja minek is, hiszen az áldozatok itt csak férfiak, azokért nem kell. A lényeg, hogy hisztizhessünk, meg hazudhassuk azt, hogy a nők ötöde meg lett erőszakolva. Mert a feminista szervezetek ezért kapják a pénzt.

Ha kiderülne az igazság, hogy a nőknek már több joguk van, mint a férfiaknak, és hogy nem a nők vannak elnyomva, hanem a férfiak, meg hogy alig történik az országban nemi erőszak (azt is jórészt kisebbségek követik el), meg hogy férfiakat gyakrabban ér szexuális zaklatás, mint a nőket, akkor szegény NANE, PATENT meg egyéb femi szervetzetek nem kapnának pénzt és bezárhatnák a kaput. Ezért van szükség erre a hisztériakeltésre is. Enélkül éhen döglenének a megélhetési feministák.

 

Arról nem is beszélve, hogy a nemi erkölcs elleni bűncselekmények elkövetőinek nagyobb része nő. Idézet a KSH adataiból:

"A házasság, család, ifjúság és nemi erkölcs elleni eljárás az összes elítélt 3,3%-át érintette. A nők körében magasabb ez az arány (4,2%), mint a férfiaknál (3,2%)."