TV2_Eden_Hotel

Quoted post

perth

#1 éden hotel

2015-04-28 18:36

Azért most bocsi, de ne keverjük már össze Nórikát az Éden Hotel 3 című műsorban, azokkal a nőkkel, akiknek otthon esetleg több gyereke van, nem lenne hova menniük, stb stb.

Nórikának lett volna más lehetősége!

Például  kifuthatott volna a szobából és tájékoztathatta volna a többieket mi történt vele, amiért ő most inkább a szingliben szeretne aludni. Már csak azért is, hogy a kedves női játékostársai nehogy beleessenek az ő hibájába Gáborral kapcsolatban.

Azért a vágatlan felvételen az látszik, hogy az incidens előtt hosszasan smárolnak, ami nem jogosítja fel Gábort arra, hogy megerőszakolja és durva legyen, de valahol Nórit sem kényszerítette senki, hogy Gáborral viszonyt kezdjen. A józan ész azt diktálja, ha valami nemtetszik, nem csinálom. És kiskifliben alszanak el.

Én pl simán el tudom képzelni, hogy

1. ha nem lett volna kamera, egy tök nagyot dugtak volna, simán el tudom képzelni, hogy Nórinak az ilyen karleszorítós durva  szex jön be.

2. Nóri azért bömbölt, mert rohadtul cikinek érzi a dolgot, leesett neki, h ez majd bekerül az adásba, stb. Eleve furcsa, hogy valaki belemegy a smárolásba, majd aktus közepén felugrik és elkezdi, hogy szexuális erőszak áldozata: meg kell nézni avágatlan felvételt.

 Ja és még valami:

 Nóri: ˝Semmiféle erőszakról nem volt szó˝

Válaszok

Clacc

#7 Re: éden hotel

2015-04-29 07:11:13

#1: perth - éden hotel 

Kedves Perth! Nem értek veled egyet, habár a probléma pontosan az, amiről írsz. Amíg a médiában olyan címszó alatt erőszakolnak nőket, hogy ez pusztán ártatlan "csábítási kísérlet", addig az a nő sem fogja felismerni magában, hogy erőszak áldozata, aki valójában az. Legyen az akár Nóra, akár Katika otthon három gyermekkel. A "nem", az azt jelenti, hogy "nem". Minden, ami azután történik, nemi erőszak, és az egyáltalán nem fogadható el. Akár szimpatikus az áldozat, akár nem. 

NP

#8 Re: éden hotel

2015-04-29 07:18:02

#1: perth - éden hotel 

Maga az erőszak, mint viselkedésforma az elítéelendő. A gyengébb fizikum ellen elkövetett erőszak, nemi, az meg főleg. Az, hogy ezt még TV-ben is leadják, amit nagyon sok fiatal és felnőtt követendő példaként lát, az meg elszomorító.

 

Feltételezni mindig lehet, "mi lett volna ha". A való életben viszont nagyon sok midenkivel megtörténik hasonló helyzet, és ott nem így fejeződik be. Legtöbbször nőkkel.

Szerencsés vagy, ha nem ismersz olyan nőket a közeledben, akikkel hasonló megtörtént. Bár talán csak ki kellene jobban nyitnod a szemed. És tedd össze a kezed, hogy pároddal, anyukáddal, nővéreddel, húgoddal nem történt meg ilyen és tegyél érte, hogy nem is fog megtörétenni ilyen.

Ezek a nők általában el sem hiszik, ami velük történt. Nem mernek beszélni róla, szégyelik, hogy megtörténik velük, és magukat hibáztatják, mivel a társadalom, meg a kommentek, meg a TV ezt mutatja, hogy ők lehetnek a hibásak, a "férfinak joga volt hozzá".

 

1. "durva szex jön be" - igen lehet ilyen forma, de 1 nap ismerettség után kétlem. Továbba "durva" szex a pornóban van, mint kategória. Megrendezett, levideózott és kontrollált formában. Amit látunk ott, szintén képesek vagyunk elhinni, hogy létezik, és levetítjük, hogy minden nő azt akarja.

DE a valóság: Ha az utcán meglátsz valaki, egy kedves arcú, törékeny pici lányt, nőt, akibe beleszeretsz, és szerelmes leszel, szerinted ő ezt akarja? Te ezzel közelednél hozzá? És tegyük fel, megismered, párod lesz, és megtuod mennyire érzékeny. Majd azt is, hogy őt az előző kapcsolatában megerőszakolták. Szerinted? Szereti ő a durva szexet? Minden nő érzékeny, romantikus, és minden nő szereti a szexet is.

A valóságban, intim kapcsolatban, megfelelő bizami szint kialakulása után létezhet hevesebb/"durvább" szex, akár kézleszorítás is, de ezekhez intelligencia és megfelelő bizalmi szint kell.

A nem pedig a nemet jelenti. Ha a nő eldöntötte, hogy nem akarja, akkor nem fog nedvesedni, tehát a teste sem készült fel. Kutatások és tapasztalataim is mutatják, hogy a nőknél a szex iránti vágy az agyban dől el. Nem annyira mechanikusak, mint mi férfiak. Ha harmónia van a párok fejében, akkor elégedettség is. A harmóniához bizalom kell.

 

2. "Nóri, cikinek érzi, hogy nem szexelt"? Mióta ciki a nem szexelés?

Akkor legyen pár feltételezés nálam is:

- Az ember gyarló. Sokkal jobban kívánja, azt amit nem kaphat meg. Ha Nóri nem adja oda magát elsőre, akkor annál inkább kell majd mindenkinek, a játéknak is. Lehet, hogy taktika lett volna?

- A legvalószínűbb viszont, hogy azért sírt, mert kellemetlenül érezte magát, az egész helyzet miatt.

Ha a srác leáll az első percben, akkor nem kell kellemetlenül éreznie magát senkinek sem. És még lehet, hogy szeretkezés-szex is lesz, mert a harmónia, egyensúly helyreáll az ágyban. Persze ehhez a gondolkodáshoz nagyon sokat kell mindenkinek, az egész társadalomnak, férfiaknak fejlődnie agyban. 

 

És, hogy fejlődjünk is, olvassátok el a http://www.pszichorendeles.hu/ erőszakról szóló cikkeit. Lent egy részlet.

 

NP

 

-----------

"Mi számít nemi erőszaknak?

Tetszőleges szexuális aktus,
erőszaknak minősül, ha létrejöttében NEM VOLT EGYETÉRTÉS a partnerek közt, vagy eleve olyan kapcsolatról van szó, ahol az egyetértés kizárt, pl. csalódon belül.

Fontos:

1. A szexuális aktus NEM FELTÉTLEN jelent BEHATOLÁST!

2. Az erőszak pedig NEM FELTÉTLEN jelent valamilyen agresszív cselekedetet.
A FIZIKAI FÖLÉNNYEL való visszaélésen kívül az is erőszaknak számít ha az erőszaktevő áldozatát fenyegetéssel, zsarolással, gyerekek esetében a fenntartások elaltatásával veszi rá valamilyen szexuális tevékenységre.
Talán ezt értette kérdezőnk “manipulatív eszközök” alatt."

pszichorendeles cikk, erőszakról, traumákról <- ide kattintsatok

 

 

 

Adalaine

#13 Re: éden hotel

2015-04-29 15:53:08

#1: perth - éden hotel 

 " Eleve furcsa, hogy valaki belemegy a smárolásba, majd aktus közepén felugrik és elkezdi, hogy szexuális erőszak áldozata"

Ja szerinted az nem er hogy csak smarolni akar valaki es dugni mar nem? Ha elkezdek smarolni valakivel akkor vallalnom kell hogy az illeto meg akar majd dugni es nekem ezt hagynom kell mert az ugy fair? Hol elsz te, ember?

"Én pl simán el tudom képzelni, hogy

1. ha nem lett volna kamera, egy tök nagyot dugtak volna, simán el tudom képzelni, hogy Nórinak az ilyen karleszorítós durva  szex jön be."

Ja, mert ez az egesz azon mulik hogy te mit tudsz elkepzelni, mi? Nem azon hogy van egy video ahol egy faszi 40 percig zaklatja a csajt aki lathatoan nem akar szexelni vele de felidegesiteni sem akarja hiszen a jatekban a tulelese ezen mulik? Szegeny probalt szeliden ellenallni hogy ne legyen gaz az egeszbol de az az agressziv paraszt csak nem hagyta beken. 

Egyebkent te miert azt vitatod hogy Nora hogyan viselkedett meg milyen, miert nem a csavot? Egy szot nem ejtesz rola. 

En azt gondolom hogy a velemenyed alapjan te azt gondolod hogy a pasi teljesen jogosan viselkedett ugy ahogy es amennyiben ez igy van, haver te nagyon nagyon nagyon gaz ember vagy. Szerintem gondolkodj el egy kicsit, olvasgass meg.