TV2_Eden_Hotel

Adalaine

/ #13 Re: éden hotel

2015-04-29 15:53

#1: perth - éden hotel 

 " Eleve furcsa, hogy valaki belemegy a smárolásba, majd aktus közepén felugrik és elkezdi, hogy szexuális erőszak áldozata"

Ja szerinted az nem er hogy csak smarolni akar valaki es dugni mar nem? Ha elkezdek smarolni valakivel akkor vallalnom kell hogy az illeto meg akar majd dugni es nekem ezt hagynom kell mert az ugy fair? Hol elsz te, ember?

"Én pl simán el tudom képzelni, hogy

1. ha nem lett volna kamera, egy tök nagyot dugtak volna, simán el tudom képzelni, hogy Nórinak az ilyen karleszorítós durva  szex jön be."

Ja, mert ez az egesz azon mulik hogy te mit tudsz elkepzelni, mi? Nem azon hogy van egy video ahol egy faszi 40 percig zaklatja a csajt aki lathatoan nem akar szexelni vele de felidegesiteni sem akarja hiszen a jatekban a tulelese ezen mulik? Szegeny probalt szeliden ellenallni hogy ne legyen gaz az egeszbol de az az agressziv paraszt csak nem hagyta beken. 

Egyebkent te miert azt vitatod hogy Nora hogyan viselkedett meg milyen, miert nem a csavot? Egy szot nem ejtesz rola. 

En azt gondolom hogy a velemenyed alapjan te azt gondolod hogy a pasi teljesen jogosan viselkedett ugy ahogy es amennyiben ez igy van, haver te nagyon nagyon nagyon gaz ember vagy. Szerintem gondolkodj el egy kicsit, olvasgass meg.