Együtt a Raoul Középiskoláért / Save the Raoul Wallenberg School

Quoted post

Egy volt tanuló!

#320 Re: Minisztériumi dolgozó

2015-04-22 12:15

#319: Minisztérium - Minisztériumi dolgozó 

Mi vot tanulók jó páran ott leszünk a menetben és bízunk benne, hogy ez nem csak egy újabb sétálgatás lesz!
Továbbítjuk az írásod mert mi is úgy gondoljuk, hogy ez csak egy trükk, bár mi csak egy porszem vagyunk  a gépezetben. Ha odafenn úgy gondolják, hogy nem kell az iskolánk akkor sajnos be is fogják zárni. Ha nem állunk ki magunkért akkor eltaposnak minket. Leépítik a felsőoktatást és a középiskolai oktatást- ezt nem szabad engedni. Nagy kérdés, hogy mit fogunk elérni és miylen hazugságot fognak lenyomni  a torkunkon. Szeptemberre meglátjuk, ha ma nem érünk célt!

UTCÁRA!!!!!!!!!

Akinek van kedve egy iskolafoglaláshoz az keressen minket a tüntetésen mert mi nem akarunk meglepetést szeptemberben! Ha elegen leszünk akkor a Parlament elé is letáborozunk, mert más módszerek már hatástalanok a kormány ellen, de akár az EMMI épületét is blokád alá vehetjük.

Keressetek minket és harcoljunk az iskoláinkért és a jövőnkért! Ne érjük be egy kis hangoskodással és felvonulással! Állítsuk le a forgalmat az Üllői úton! 

Válaszok

Szolidaritás a nevem

#326 Re: Re: Minisztériumi dolgozó

2015-04-23 16:11:29

#320: Egy volt tanuló! - Re: Minisztériumi dolgozó 

 Egyetértek! Itt 'úgy kell játszani', ahogyan a kormány is teszi:

-Őket nem érdekli mi van velünk, a saját érdekeiket nézik
-Miket nem érdekel, hogy nem akarnak az utcán látni minket, akár bejelentett tüntetés keretében, akár bejelentés nélkül, a saját érdekeinket és az ország érdekeit nézzük!