Együtt a Raoul Középiskoláért / Save the Raoul Wallenberg School

Quoted post


Vendég

#1

2015-04-14 18:59

Mert szeretném hogy ha az intézmény fent maradna tokkal vonóval

Válaszok

RAOUL FOREVER<3

#2 Re: MARADJON MEG AZ INTÉZMÉNY

2015-04-14 19:00:29

#1: -  

 Mert szeretném hogy ha az intézmény fent maradna tokkal vonóval


Vendég

#23 Re:

2015-04-14 19:59:06

#1: -  

 Én is itt tanulok. Ez egy nagyon jó isklola,jó tanárokkal és diákokkal!! Az iskola környezete sokkal biztonságosabb mint akárhol a kerületben. Rengeteg diák itt akar érettségizni és vizsgázni, rengeteg tanár akar itt tanítani. Van akinek ez az iskola a jövője, gonosz dolog elvenni ezt az emberektől. Már a hír hallatán sok ember kétségbeesett sírásba kezdett..mindez egy ilyen embertelen kijelentésért. Akárhol van az emberi hatalom nem az a legmagasabb és nem tart örökké, de jogában sem áll emberek kemény befektetett munkáját hirtelen elpuszítani, mert ilyen jó oktatásban nem részesül könnyen az ember!

Gratulálni tudok minden nagy "értelmiségnek" mert ha nem lesz ki taníssa vagy ellássa a gyerekeiket vagy az unokáikat, az az ő lelkiismeretükön szárad.

Hát akkor hajrá Raoulosok! Mindent bele! 

Tike

#32 Re:

2015-04-14 20:13:16

#1: -  

 Sajnos a Kossuth Zsuzsával én ezt átéltem, amikor a Raullal összevontak minket! Mi is voltunk tüntetni, petíciót írtunk, de senkit nem érdekelt. A raulos tanárok pedig az összevonás után negatív diszkriminációval fordultak az ex KZssok felé!

Aláírtam, a KZssok miatt!

klauka

#60 Re: Nem történhet meg...

2015-04-15 02:09:47

#1: -  

 

Ébresztő

#104 Re:

2015-04-15 13:04:02

#Mert egy képzés sem eshet áldozatául a politikának!  

 Nem jártam a RW-be soha. Az épületbe is csak egyszer tettem be a lábam, mint kísérő, de a közeg, a légkör akkor, alig pár óra alatt is visszahozta a középiskolai emlékeket, és szeretném ha mindenki átélhetné ezeket az élményeket, és igen, az általuk választott intézményben.

 

Hogy miért pont a RW épületét szemelték ki? Mert bizonyára jól megközelíthető, kellemes környezetben van, remek állapotban van. Sorolhatnánk...

Igen, pontosan ezért szeretik a jelenlegi diákok, a volt diáksereg, és a nem mindennapi tapasztalattal rendelkező tanári kar. Mondhatjuk, hogy nem négy fal tesz egy intézményt naggyá, hanem a benne dolgozók és tanulók, de egy oktatási intézmény esetében a termek, a büfé, lépcsősorok, mind-mind a szocializációs folyamatunk fontos részét képezi.

Itt nem csak kiváló szakemberek képzése folyik, de az egészségügyben ma is problémát okozoó együttműködés, kapcsolatok alakulnak ki a különböző szakágak tanulói között, amit máris elveszítenének, ha az épületet elvéve, különböző intézményekbe száműznék az egyes csoportokat. 
Ha ma Magyarországon fontos a közoktatás, a szakemberek képzése, az egészségügyi utánpótlás kinevelése, akkor egy olyan intézmény, a RW egy központi elem. 

A RW megszűnésével újabb sebet szerezne a mára háborús veterán szinten működő egészségügyünk, csak azért, hogy egy újabb egyetemi szak létrejöhessen, vagy hogy az államunk által annyira preferált egyetem terjesztkedhessen. 


Vendég

#118 Latod milyen ge.....k faszok orban egy geci szavazzuk le ki van benne??????

2015-04-15 15:17:33

#1: -  

 


Vendég

#153 Re:

2015-04-15 18:52:46

#1: -  

 Örültünk, hogy van egy olyan iskola, ahová szívesen járnak a gyerekekek, hiszen az én lányom szerint is "ez a legjobb iskola", én mint szülő is ezt tapasztalom. Végre többen kedvet kaptak az egészségügyi képzésre, ezek a gyerek mind azért járnak oda, mert részt vennének az emberek ápolásában, segítésében. Ezt ha most elveszik tőlük, ők is elvesztik a hitüket és nem lesz aki egészségügyben vállalna feladatot. Tényleg ezt akarják???

10. évf.tanuló anukája

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook