Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#1830 Re: Re: Reménykedés helyett

2015-04-05 16:33

#1829: - Re: Reménykedés helyett 

 van olyan párt is, amelyik költségmentesen jogászt biztosít  és segít, a neten olvasható pár napja

Válaszok


Vendég

#1839 Re: Re: Re: Reménykedés helyett

2015-04-05 17:00:59

#1830: - Re: Re: Reménykedés helyett 

 "van olyan párt is, amelyik költségmentesen jogászt biztosít  és segít, a neten olvasható pár napja"

Írod te.

1. Én biztosan messze távol tartanám a politikától és a pártoktól ebben az esetben, ezt fontold meg! Nagyon nem lenne jó, ha a károsultak engednék, hogy kihasználják őket az ellenzéki pártok,mert most kb. ezt csinálják. Egy pillanatra se hidd el, hogy az ellenzéki pártokat valóban érdekli, hogy kártalanítsák a befektetőket, ez csak szavazatszerzési, politikai, kormány támadási célokat szolgál.

2. Az ingyenes ügyvéd nem vonatkozik perképviseletre, nézz utána. Csak arra, hogy most elmondja, hogy mit tehetsz, mit nem - az interneten magad is utánanézhetsz -, és egy botrányosan megírt feljelentést tölthetsz le a honlapjukról, amin minden valamirevaló jogász elborzad. Ráadásul felesleges is - most még - feljelentést tenni, sértettként bármikor az eljárás végéig be lehet csatlakozni a büntetőeljárásba. Már csak azért sem érdemes feljelentést tenni, mert nem tudod, hogy nem kártalanít-e az állam enélkül is.

3. Ha perre kerül a sor, akkor nem fogják helyetted állni az eljárási illetéket és az egyéb perköltségeket, ilyet nem is ígérnek.