Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#953

2015-03-22 22:08

Helló! Nem gyózöm végigolvasni a hozzászólásokat, úgyhogy bocs, ha lemaradtam! A mi szerződésünk TBSZ-re szól, erről nem hallottam semmit, meg sem említették. Ez ugye egy államilag még jobban ellenőrzött dolognak kéne lennie, mert az adóról van itt szó, hogy 5 év után nem kell fizetni. (kamatadót) Tehát ez egész más, mint egy sima kötvény. Amúgy a "kötvény"szó nincs leírva a szerződésünkben tényleg, csak"értékpapír számla" és "tartós lekötött összegek" meg "pénzügyi eszköz". Viszont nincs kinyomtatva, de az ÁLtalános Szerződési Feltételek még tegnap is fenn volt a honlapjukon (gyorsan elmentettem), miszerint BEVA által biztosított az intézmény úgy általában, kivételek nem voltak felsorolva. Ezért nem értettem Farkas Péter nyilatkozatát,- amit a saját fülemmel hallottam a TV-ben, talán 12-én,- miszerint: "van a Q-nak BEVA biztosítása, kivéve kötvények"!!! ???  Most senki nem nyilatkozik, mert nem tudnak még semmit, de majd ha letelt a 120 nap muszáj lesz nekik. És biztos kivárják, sőt, kész sem lesz addig a vizsgálat...

Reméljük, hogy olyan sokan vagyunk károsultak, és sok pénzes nagykutya benne van felsőbb körökből, pl. MNB, hogy nem fogják annyiban hagyni, és ha másképp nem, de az államkasszából kielégítenek minket! Mert különben politikailag és erkölcsileg is le lesznek nullázva! Ha a devizásoknak fizetnek, akkor nekünk pláne.

Válaszok

Quest-off

#957 Re:

2015-03-23 03:02:04

#953: -  

 Pláne, hogy a devizások hitelt vettek fel, mi pedig hitelt adtunk!!! (a kötvény hitelviszonyt testesít meg) ~6-7%-os kamatra egy csaló cégnek, aki védelmet ígért, olyat is, amit 2010-ben megtiltottak (a felügyeletet akkor ellátó PSZÁF előtt eme probléma nem volt ismeretlen, hiszen a Budapesten 2010. április 08. napján kelt – Farkas Ádám elnök által jegyzett PSZÁF FH-III-1/2010. számú végzésével a hivatkozott kötvényt forgalmazó Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Nyrt.-nél és annak ügynökénél a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-nél lefolytatott fogyasztóvédelmi célvizsgálat során megállapításra került, hogy a BEVA helytállásra vonatkozóan a jogszabályi előírásokat megsértő tájékoztatást adtak.) . A Felügyelet azóta rájuk sem nézett, meg sem neszelt semmit? Innentől a szálak messze mutatnak, hogy miért is nem, de jobban járnak sokan, ha még bónuszt is adnak az átverésért, mert valakik direkt nem figyeltek és azokat a valakiket a törvény utoléri - ha nem a magyar, hát akkkor az EU-s!