Provokátor Figyelő!

Quoted post

Páll Ferenc

#2 Nemzeti Ünnep

2015-03-19 08:23

Két gyerekkel érkeztem az ünnepi beszédre. Én és feleségem is kokárdát viseltünk. Már az Astoriánál hangzott a káromkodás amivel Orbán Viktort illették. Nem kötelező szeretni, de találhattak volna máskor más alkalmat is erre. Több ezer kisgyerek volt a környéken és mind ezt végig kellett hallgatniuk. Olyan gyerekeknek is akik otthon egy kósza trágár szót nem hallanak. Este aztán magyarázhattam a gyerekeimnek, hogy ez és ez a szó miért ronda és miért nem szabad használni. Naná, hogy az óvodában tovább adták a hallottakat. Az óvónő ezért mára be is hivatott minket. 
Gratulálok a töketlen baloldalnak- inkább dolgoznának és akkor nem kellene panaszkodniuk a megélhetésük miatt!
Sok balos fiatalnak akik a nyomorra panaszkodtak ott lógott a cigi a szájukból, ott virított az okos telefon vagy a tablet a kezükben- így aztán pláne hitelesek! 

Válaszok

egy jogosan elégedetlen, minden párton kívüli választópolgár (ezek szerint komcsi provokátor)

#5 Re: Nemzeti Ünnep

2015-03-19 08:40:39

#2: Páll Ferenc - Nemzeti Ünnep 

 Legalább nem térkő volt a kezükben, mint a fidesz anno felbérelt futballhuligánjaiéban. Ugye tetszik emlékezni a rendőröket térkővel dobáló fidesz fanokra?


Vendég

#35 Re: Nemzeti Ünnep

2015-03-21 13:21:14

#2: Páll Ferenc - Nemzeti Ünnep 

 Kíváncsi vagyok , ha ezt nem tudod megmagyarázni a gyermekeidnek, akkor a csókolodzós bácsikat hogyan fogod ! TEE 21. századi következetes apuka tee!


Vendég

#36 Re: Nemzeti Ünnep

2015-03-21 13:45:13

#2: Páll Ferenc - Nemzeti Ünnep 

 2006-ban hogy magyaráztad el a gyerekeidnek, hogy az egyik bácsi miért megy át a tankkal a kiskörúton, a mások miért törik be a kirkakatot, a mások miért gyújtogatják a kukákat, mások miért gyújtják fel a tévészékházat, és az autókat?! tényleg a káromkodás a legnagyobb bajod, te faszfej?!

egyébként a gyerekeidnek azt kellett volna elmagyaráznod, hogy bizonyos szavak azért "csúnyák", mert valakik hasra ütöttek, és úgy döntöttek, hogy csúnyák. mások meg nem. pl szar, széklet.

kjozsi

#47 Re: Nemzeti Ünnep

2015-03-22 08:47:03

#2: Páll Ferenc - Nemzeti Ünnep 

Ezt a típusú politikai kultúrát a FIDESZ vezette be, vezetőjük örüljön, hogy tojásokkal nem dobálták meg, mint 2006-ban Demszky-t. A 2014-es választások előtt is rendre ott kelepeltek FIDESZ aktivisták a baloldali lakosság-tájékoztató fórumokon. Sajnálom, hogy a baloldal is kezdi átvenni ezt a stílust, de úgy tűnik, hogy a FIDESZ-nek sikerült ebből országosan elfogadott politikai kultúrát teremtenie.

Ha félti a gyerekeit, ne vigye őket politikai rendezvényre, menjen egyedül, vagy a felnőtt rokonaival, barátaival.

Ezekről a gyerekekről, akik besúgó-hálózatot szerveznének, mi a véleménye??? Ha hagyjuk, és sikerül nekik, akkor jó és élhető világot hagyunk a most felnevelődő gyermekeinknek??

Szerintem nagyon nem kéne ezt hagynunk, de lelke rajta.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook