A devizaalapú elszámolás csalás!

Quoted post


Vendég

#33

2015-01-06 18:21

Lehet hogy ezzel a peticióval és irogatással is csak a szánkat jártatjuk. Mindenfelől jönnek "okos" "tanult" emberektől a tanácsok, hogy mit is kellenne tenni, fogjunk össze, de még valóban okos dolog nem történt. Ott van a Kasler ügy valahogyan a választások után a nagy menete véget is ért, vagy most a legújabb ötlet és nagy "segítség" az a megírt könyv a devizahitelekről, aki ebben jól jár valószínűleg az író a könyvből származó bevétel miatt, vagy ott van az ügyvédnő aki az íróval együtt beszélt okosakat mondott, felhivta a figyelmet hogy írjon minden adós azonnal a bankjának, miszerint ne merje megtenni hogy forintosítja a felvett hitelemet, mert a szerződések semmisek, és hivatkozzunk a mittudom én melyik törvény 38-40 paragrafusára. Na hát ez is nagy segítség a levelem a kukában landolna. Miért nem csoportosul már néhány nagyon okos ügyvéd és jogász és minden devizahiteles ügyében lép fel eggyüttesen. Tudom minden szerződés egyedi és minden ember csak magát tudja képviselni, de ez lehetetlen nem kivitelezhető, mert már a szerződések kötésekor se igazán értettük hogy mit is takar az 20-30oldalnyi szerződés amit aláírattak velünk pl a K end H Bankban mivel az ügyviteli dolgozó is siettette az olvasást, valamint mindenki külön fogad egy ügyvédet hogy vivja ki az igazát na ez az amire nekünk szegényeknek nincs pénzünk, örülünk, hogy valahogyan még talpon tudunk maradni fizetünk, dolgozunk fizetünk és igy tovább, amíg belepusztulunk.

 

 

Válaszok

Tilk László Géza

#34 Re:

2015-01-06 22:56:32

#33: -  

 A kölcsönszerződést a bankkal kötötted. Egyedileg és nem csoportosan. Annak módosítása is csak egyedileg történhet a két szerződő fél közös akaratával, avagy vita esetén a bíróság dönthet. Ez olyan mint a házasság. Polgárjogi szerződés. Ha nem tudsz megegyezni a bankkal perelned kell. Ez ilyen egyszerű. Az összes többi állami és banki mutyi - megmentés - az ellenérdekű felek próbálkozása. Hogy a nyakunkon maradjon az uzsora. Kereshetsz ügyvédet a Magyar Ügyvédi Kamara ügyvédkeresőjében, a www.hitelsikerek.hu oldalon, illetve a Devizaadósok Szövetségébe www.devizaados.hu belépve, a szövetség ajánl neked ügyvédet, ha komolyan gondolod a pert.

12000 per már megindult. Az ellenérdekeltek ettől félnek a legjobban, lám fel is függesztették, ám megállítani nem tudják. A perek során "derül ki" hogy a devizaalapú elszámolás csalás. Nem mindegy, hogy az állami-banki mutyi szerint történik az elszámolás és forintosítás, avagy bírói döntés alapján. 

Hogy mennyire nem mindegy az ezen a képen érzékelheted.