A devizaalapú elszámolás csalás!

Szövetségünk a rablóhiteles bankok elleni feljelentésre készül, megtévesztés, tévedésben tartás és csalás bűncselekmények ügyében. Írd alá a peticiónkat, amennyiben egyetértesz a rablóhiteles bankoknál lefolytatandó ügyészségi vizsgálattal.  Egyben lájkold facebook oldalunkat a https://www.facebook.com/devizaadosok címen. 

A JOGÁLLAMBAN A JOG, NEM CSAK MEGSZEREZHETŐ ÉS MEGTARTHATÓ, HANEM EL IS VESZTHETŐ!
A forintosítási és elszámolási törvény kvázi törvényesítette a banki uzsorát! Az MNB iránymutatása szerinti banki elszámolás, UZSORAELSZÁMOLÁS, az úgynevezett forintosítás pedig JOGVESZTŐ jogi aktus. Az a devcizaadós, aki elfogadja, az ELVESZTI JOGÁT a jogi és és elszámolási vita bíróság előtti lefolytatására! A devizaalapú elszámolásnak büntető bíróság előtt a helye.

Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

Tilk László Géza

elnök

www.devizaados.hu

Nézd meg ezt a videót:  http://youtu.be/fzEpZT6Udyg

 

A megtévesztésből és csalásból fakadó a devizaadósokat érő kár 5 millió forintos kölcsön esetében. 


Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook