NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!

Quoted post


Anonymous

#5 :)

2014-09-27 13:55

Nekem nem,csak az a bajom,hogy leállna hat hétre.hanem az,hogy az utolsó két évadot nem adják le! Kedves RTl-klub! Önök,ha belekezdenek egy sorozatba,akkor azt adják már le végig.Kérem mondják meg,ha a hat hetes leállással bajunk van mi lesz,azzal,hogy nem veszik meg az utolsó két évadot!? jobb,az Éjjel-nappal Budapest,ahol azt tanuljáka  fiatalok,hogy mindenkivel összefekszünk meg stb..!? hogy ez a jövő? miért csodálkozunk,akkor azon,hogy a generációm el van rontva!?adjunk már le egy,olyat,ami esetleg holnap a töri órán eltudunk mondani vagy,a fogalmazást tudunk belőle írni.Vegyük a példát rám.Olyan jó fogalmazást írtam az Egri Csillagokból és,olyan török szavakat használtam benne,hogy,csak nézett a magyar tanárom,amikor javította! Azt hitte,hogy puskáztam és a netről szedtem,azonban kiderült,hogy magamtól írtam.Történelemnél ugyanez volt a helyzet!letudtam írni pár dolgot,hogy ki volt Szulejmán előtt és után az uralkodó stb...én ebből tanultam valamit,nem úgy,minta  többi agyat rontó sorozatból.Kérem! Nézzék megmár a generációnkat,hogy el van rontva!És tudja minek örülnék még nagyon!? Annak,hogyha leadnák a Kösem szultánát az nagyon jó lenne,viszont azt teljesen;)Előbb utóbb lesz valami,kérlek írjátok alá,ha velem egyet értetek,hogy ezekre a szarokra nincs szükség,mert többet árt,mint használ. Szulejmánt szeretnénk nem,pedig celebeket!

13 évesen ez a meglátásom!Bár szeretem az Éjjel-Nappal Budapest,viszont nem példamutató és tanulságos filmsorozat,hanem az,hogy a pestiek,hogy élnek,összefekszenek egymással,csajoznak,pasiznak.Nincs semmi baj,mindenki nézheti kedvére ezeket,nincs megtiltva,na de kérem ne "főműsor" időben ;) ;)

Köszönöm,hogy végig olvastad! :) :D

Üdvözlöm az RTl-klubot! ;)

Válaszok


Vendég

#11 Re: :)

2014-09-27 14:23:23

#5: #2 - :) 

 Hát igen,ha már elkezdenek egy sorozatot,ami ekkora népszerúségnek örvend,illő lenne végig leadni.Lehet,hogy nem minden teljesen hű a történelemhez,de viszont nagyban hasonlít,amiből tényleg tanulhatnak!Sokkal több van ebben a sorozatban,mint a többi csapodár műsorban.Itt nem a drogozásról,minden napos piálásról,piára való koldulásból,mindenkivel összefekvésről van szó! Nem hiszem,hogy az ilyen jellegű műsor jó hatással lenne a mai fiatalokra. Sokkaltöbb értéket hordoz a Szulejmán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#34 Re: :)

2014-09-27 18:33:39

#5: - :) 

 igaza van a levél írónak


Vendég

#63 Re: :)

2014-09-28 23:46:21

#5: - :) 

 Szerinted Kolosi ék úgy válogatják a műsort, hogy erkölcs is legyen benne??? Az éjjel nappal sorozattal is a sok részegeskedés,narkózás, ivás, keresztbe-kasul dugás, a másik semmibe vevése, na a ezt sugározza le, mossák az agyakat, már akiét lehet .... 

 
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook