Új Skate park Tatabányán!

Quoted post

MESZNER OLIVÉR, Akinek a szülei szintén fizetnek adót.

#9 Re: Re: Re:

2014-09-24 17:48

#8: adófizető - Re: Re:  

Szerintem ezt a többes számot hagyjuk el, ugyanis egyetlen egy NORMÁLIS létesítmény kielégítené az egész Tatabányai extrém sport közösséget. Ez a 'zavaró extrém sport létesítmény' lehet hogy az a létesítmény lenne ahol az ön kicsi kis fia is szívesen töltené a szabadidejét gyakorlással. A hangosságról: ennyi erővel, a játszóterek is hangosak, sőt hangosabbak a sok sivítozó kisgyerektől.

Szerintem Tatabánya nem egy fejletlen falu, ahol ne lehetne beruházni egy ilyenre. Ugyanis van magyarországon olyan kis fejletlen település, ahol igen komoly 'zavaró extrém sport létesítmény van'.

Ui.: Az én szüleim is fizetnek adót. Ha majd dolgozni kezdek, én is fogok. erről ennyit.

Válaszok

Felelős szülő

#10 Re: Re: Re: Re:

2014-09-25 11:33:33

#9: MESZNER OLIVÉR, Akinek a szülei szintén fizetnek adót. - Re: Re: Re:  

Majd ha dologzni kedzdesz kisfiam, akkor akard beosztani az adófizetők pénzét. Látszik, hogy "gyerekész nem kész"! 

Ha felnőtt lennél, akkor pontosan látnád hogy 1000 + 1 milliószor fontosabb helye lenne az országban a pénznek a ti szórakoztatásotokon kívül, nem beszélve a kockázatról, amivel gyakrabban megsérültök és az amúgy is erőtlen egészségügyet feleslegesen terhelitek.

Szerintem "adófizető" van olyan felelős szülő, hogy normális és veszélytelen portot választ a gyermekének. Ép eszű szülő időben lebeszélt volna téged is erről a baromságról.

Szóval kicsit visszább az agarakkal és majd ha viseled az ország közös terheit, akkor szólj bele a nagyok dolgába!

Egyébként meg az extérm sportnál be kéne vezetni a balesetek utáni gyógykezelés térítésességét, mert nem igazságos ráterhelni a társadalomra.

adófizető

#11 Re: Re: Re: Re:

2014-09-25 11:59:39

#9: MESZNER OLIVÉR, Akinek a szülei szintén fizetnek adót. - Re: Re: Re:  

Sejtettem, hogy egy gyerekről van szó! 

Követelőzni azt tudtok, holott még semmit sem tettetek le az asztalra.

Miért nem a szüleid kérik?

Talán mert pontosan tisztában vannak vele, hogy az ország szempontjából mennyire huszadrangú a kérésetek. 

Gyertek vissza pár év múlva, ha már fele fizetésetek adóba és járulékba megy, eközben hónapokat, éveket kell várni egy orvosi vizsgálatra, vagy műtétre, aztán utána lehet követelőzni.

Biztos vagyok benne, hogy akkor már számotokra is a valóban fontos dolgok lesznek fontosak.